Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş dizisi, yaz sezonuna resmen damga vuran tek dizi! Yine sildi süpürdü!

Erkenci Kuş dizisi, yaz sezonuna resmen damga vuran tek dizi! Yine sildi süpürdü!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’de Demet Özdemir ve Can Yaman’ın başrolünde oynadıkları Erkenci Kuş dizisi, başlangıçta Kiralık Aşk dizisine benzerlikleri nedeniyle çok eleştiri almıştı.

Dün akşam (17 Temmuz Salı) 4. bölümüyle ekrana gelen dizi, adeta son bölümüyle rüştünü ispat etti!

Dizi aldığı yüksek reyting puanıyla Total ve AB’nin zirvesine otururken, tekrar bölümleriyle de her iki kategoride de 2. sırada yer almayı başardı.

Üstelik sosyal medyanın da ilk sırası yerleşmeyi başararak günün en çok konuşulan yapımı oldu.

Her geçen hafta Sanem ve Can karakterlerinin daha da çok sevilmeye başladığı ve diziyi izleyenlerin gittikçe müdavimi haline geldikleri sosyal medyadaki yorumlardan da anlaşılıyor.

Kiralık Aşk’ın senaristi Meriç Acemi’nin kaleminden çıkan Erkenci Kuş, eleştirilere rağmen hızlı yükselişini sürdürüyor.

Adeta ekrana ikinci bir Kiralık Aşk serüveni yazılıyor!

Meriç Acemi’nin izleyicinin kodlarını çok iyi çözdüğü, Erkenci Kuş’un yükselişinden de anlaşılıyor.

Son olarak Dolunay dizisinde oynayan Can Yaman ve No:309’da oynayan Demet Özdemir’in ilk kez aynı projede birlikte rol almaları, başlangıçta kimi izleyenler tarafından doğru bir partnerlik olmadığı yönünde eleştirilmişti.

Ancak görünen o ki iki oyuncunun enerjileri hayli tutmuş! Her yeni bölümle daha çok birbirlerine yakıştırılan ikilinin maceraları da merakla izleniyor.

Erkenci Kuş dizisi, yaz sezonuna resmen damga vuran tek dizi! Yine sildi süpürdü! 7

ERKENCİ KUŞ TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Dizi bu şekilde yükselişini sürdürür ve yerini korursa, hem yaz sezonunun en çok reyting alan ve ilgi gören dizisi olacak hem de yeni sezonda devam etme şansı artacak.

Ekranda çok fazla dizi olmadığı için Darısı Başımıza, Meleklerin Aşkı, Kalbimin Sultanı gibi yaz dizileri yayınlandıkları gün üst sıralara çıkmayı başarıyorlar. Fakat bu dizilerin aldıkları reytingler aslında o kadar da yüksek değil. Sadece karşısında başka güçlü yapımlar olmadığı için tabloda üst sıralarda yer alıyorlar.

Fakat yaz döneminin en sağlam işi Erkenci Kuş, aldığı reytinglerle diğerlerinden çok daha başarılı olduğunu da ortaya koymakta.

Yani yaza damgasını vuran dizi aslında şu an için Erkenci Kuş dizisi…