Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş dizisinde Can, noktayı da postayı da fena koyacak!

Erkenci Kuş dizisinde Can, noktayı da postayı da fena koyacak!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/Detay

Başrollerinde Demet Özdemir ve Can Yaman’ın oynadıkları Erkenci Kuş dizisinin 36. bölüm tanıtımında Sanem ve Can’ın evlenme kararına sevinen Leyla’nın halleri çok güldürüyor…

Dizinin yeni bölüm tanıtımını izleyenler, Leyla’nın hallerini komik bulurken, Sanem’in Yiğit ve Polen’e verdiği yanıt ise tam anlamıyla lafı gediğine oturtmaca olarak değerlendirilmekte.

Sanem’in, elinde Can’ın posteriyle ajansta dolaşırken Polen ve Yiğit’le karşılaşması ve Polen’in “Baya her şeyi toplayıp gelmişsin” sözlerine “Her şeyi değil, benim olanı aldım geldim” demesine izleyenler bayıldı!

Can ve Sanem, herkese ve her şeye rağmen aşklarını dolu dizgin yaşamaya devam ediyorlar.

Bu işe çok bozulan Yiğit, Polen ve Hüma, ikilinin tavırları karşısında şaşkınlıklarını gizleyemiyor.

Özellikle Can’ın, herkesin önünde “Sanem benim sevgilim ve kız arkadaşım” sözleri de öyle kolay kolay aralarına bir şey giremeyeceğinin göstergesi oluyor.

Erkenci Kuş dizisi, yine çok eğlenceli ve kahkaha bir bölümle 30 Mart Cumartesi akşamı ekranda olacak.

İşte 36. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Can ve Sanem aşkı yeniden alevleniyor.

Can ve Sanem kötü günleri artık geride bırakmıştır aşklarına kaldıkları yerden daha da mutlu bir şekilde devam ederler.. Can’ın Balkanlara gitmemesi ve Sanem’le barışmaları şirkette Hüma dışında herkesi çok mutlu eder. Bu arada ajans ve yayınevi birlikte sosyal sorumluluk projesine katılır. Fakat Can son anda Yiğit ve Polen’i devre dışı bırakır. Bu arada Hüma da boş durmaz, Polen etkili olamayınca başka planlar yapmaya başlar ve ailelerin de katılacağı bir yemek organize eder.