Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş dizisinde, Can Yaman en uykucu, Demet Özdemir en çalışkan çıktı! En komikse ikisi de değil!

Erkenci Kuş dizisinde, Can Yaman en uykucu, Demet Özdemir en çalışkan çıktı! En komikse ikisi de değil!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Star TV’nin romantik komedi dizisinin kamera arkasında bambaşka bir durum yaşanıyor.

Her ne kadar kamera önünde Sanem ve Can’ın eğlenceli hallerini izlesek de sette durum bambaşka.

Kim mi söylüyor? Dizinin yönetmeni Çağrı Bayrak.

En Güzel Bölüm isimli programa bir röportaj veren Çağrı Bayrak, kamera arkasında yaşananları anlattı.

Sette oyuncuların motivasyonunu yüksek tutmak için sürekli müzik çaldıklarını anlatan Çağrı Bayrak, saatler boyu çalışılan sette motivasyonun önemine vurgu yapıyor.

Romantik komedide performansın çok önemli olduğunun altını çizen Çağrı Bayrak, özellikle çok iyi dinlenen bir ekip olduklarının altını çizerek “Dinlenme alanlarımıza çok özen gösteriyoruz. Bir de biz sette sürekli müzik çalıyoruz, müzik dinleyip onların bir şekilde müzik çalıp dinletip motivasyonlarını yükseltiyorum” diye konuştu.

Erkenci Kuş dizisinde, Can Yaman en uykucu, Demet Özdemir en çalışkan çıktı! En komikse ikisi de değil! 8

Çekimler sırasında özellikle uyku saatlerinde bastıran uyku anlarında özellikle çaldıkları bazı şarkılar olduğunu belirten Bayrak, dizideki oyuncuları da değerlendirdiği kısa ankette ilginç bir durumu ortaya koyuyor.

Oyuncular arasında en uykucu kişi sorusuna Can (Yaman) yanıtını veren Çağrı Bayrak, ‘en çalışkan kişi’ için Demet Özdemir açıklamasını yapıyor.

Sette en çok konuşan kişi olarak Zebercet’i oynayan Cihan Ercan’ı gösteren Çağrı Bayrak, ‘en iştahlı kişi’ için Can Yaman’ı ve ‘en komik kişi’ olarak da Ceycey’i oynayan Anıl Çelik’in adını veriyor.

Erkenci Kuş dizisinde, Can Yaman en uykucu, Demet Özdemir en çalışkan çıktı! En komikse ikisi de değil! 9

Setin en sert kişisini de kendisi olarak açıklayan Çağrı Bayrak, böylece kamera arkasında yaşananları da kısaca özetlemiş oluyor.