Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş dizisinde Can Yaman’ın dövmesinin sırrı ortaya çıktı!

Erkenci Kuş dizisinde Can Yaman’ın dövmesinin sırrı ortaya çıktı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’nin yeni dizisi Erkenci Kuş’ta Can karakterini oynayan Can Yaman ve Sanem’i oynayan Demet Özdemir, dizinin kamera arkasında yaşananları anlattı.

NTV’de En Güzel Buluşmalar programına konuk olan oyuncular, ilk kez birlikte rol aldıkları diziyle ilgili düşüncelerini ve karakterlerini izleyenlerle paylaştılar.

Can Yaman, oynadığı Can karakteri gibi kendisinin de uzun yıllardır spor yaptığını ve basketbol ile başladığı hayatında pek çok spor yapmaya da devam ettiğini söyledi.

Yaman, aynı zamanda dizide göğsünde yar alan Albatros resminin hikayesini de anlattı.

Dizide albatros lakaplı bir kişiyi oynayan Can Yaman, vücudunun göründüğü sahnelerde de göğsündeki albatros kuşu olan dövmeyle ekrana gelecek.

Erkenci Kuş dizisinde Can Yaman'ın dövmesinin sırrı ortaya çıktı! 8

Ünlü oyuncu, dövmenin gerçek bir dövme olmadığını, her seferinde sahne öncesinde yeniden yapıldığı, çok zahmetli ve uzun bir zaman aldığını da belirtti.

Bu arada dizinin bir sahnesinde yer alacak olan rafting sahnesinin arka planında yaşananları da anlatan Can Yaman, hayatında ilk kez yaptığını ve 8 saat boyunca can simidi ve kask olmadan kürek çektiğini belirtti.

ERKENCİ KUŞ TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

“Spora yatkın olduğum için kısa sürede yatkınlaştım” diyen Can Yaman, hatta sahneler boyunca rafting olayını çözdükten sonra işin eğlencesine kaçtığını da belirtti.

Erkenci Kuş dizisinde Can Yaman'ın dövmesinin sırrı ortaya çıktı! 9