Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş dizisinde oynayan Can Yaman’dan Demet Özdemir’e övgüler…

Erkenci Kuş dizisinde oynayan Can Yaman’dan Demet Özdemir’e övgüler…

tarafından zk zk
Star TV’nin yaz sezonuna damgasını vuran dizisi Erkenci Kuş’ta Can Divit karakterini oynayan Can Yaman, partneri Demet Özdemir ile uyumlarına dikkat çekti.

Yaman, sette yaşanan uyumun ekrana da yansıdığını vurgulayarak arada doğaçlamalar bile yaptıklarını belirtti.

Can Yaman, ranini.tv’ye verdiği röportajda şöyle söyledi:

“Demet harikulade bir insan, müthiş bir partner. Enerjisi çok yüksek, sahneye çok fazla şey katan, sahnede alışverişi çok fazla olan bir aktris. Bu bir takım oyunu, Demet’le yazılmayan, doğaçlama bir sürü şey katıyoruz sahneye. Yönetmenimiz de bizden en yüksek verimi almaya çalışıyor, bize güveniyor ve doğru müdahalelerle özgür bırakıyor. Demet’le oynadığım için şanslıyım. Uyumsuz bir partnerle sizin performansızın da düşer, siz de kötü oynamış olursunuz. ”

Erkenci Kuş dizisinde oynayan Can Yaman'dan Demet Özdemir'e övgüler... 7

Setteki huzurun ve yüksek enerjinin önemine de vurgu yapan oyuncu, bir süre sonra artık aile gibi olunduğunu, herkesin yüzünün gülmesinin ve yüksek enerjiyle keyif alarak çalışmanın da başarıya katkısı olduğunu belirterek şunları söylüyor:

ERKENCİ KUŞ TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

“Demet de böyle düşünüyor. Biri moralsiz olduğunda, gider hemen onun moralini yükseltir. Bu anlamda, ben de Demet de aynı frekanstayız. Zaten bu ekip bir önceki işim olan Dolunay’daki ekip, o yüzden bir aile gibi olduk. İnsanların yüksek enerjide olması, herkesin eğlenerek çalışıyor olması benim için önemli. Erkenci Kuş’un başarısı da biraz burdan geliyor, aramızda çok güzel bir sinerji var. Kırmızı çizgi mi, yeşil çizgi mi bilmem ama ben içinde bulunduğum işi çok sahiplenirim.  “