Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş dizisinde oynayan Can Yaman’ın bu halini unutun! İmajı toptan yenilenecek mi?

Erkenci Kuş dizisinde oynayan Can Yaman’ın bu halini unutun! İmajı toptan yenilenecek mi?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Star TV ekranlarının sevilen dizisi Erkenci Kuş’ta oynayan Can Yaman’ın kısa bir süre sonra askere gideceği magazinin gündemine gelmişti.

Oyuncunun Ocak ayında bedelli askerlikten yararlanarak vatani görevini yapacağı konuşuluyordu.

Ancak Can Yaman’ın da bu yaz askere gideceği ile ilgili haberler gündeme geldi.

Hal böyle olunca da Erkenci Kuş izleyenleri Can Yaman’ın saç ve sakalına takıldı!

Oyuncu, askere gittiğinde saçları ve sakalları kesilecek.

Dizinin ara vermeden devam edeceği ile ilgili kulis bilgileri medyada yer almakta. Yaz sezonuna girildiğinde 3 hafta ekranda olmayan dizinin stok bölümlerinin olduğu ve Can Yaman’ın 3 haftalık askerliği sırasında o bölümlerin yayınlanacağı konuşuluyor.

Yayına ara verilmeyecek ama askerden döndüğünde yeni bölümlerde saçı ve sakalı kesilecek olan Can Yaman’a nasıl bir çare bulunacak şimdiden merak konusu!

46. bölümde Sanem’in bir erkekte derli toplu olmasını aradığı şeklindeki sözleri, Can’ın uzun süredir dağınık bir şekilde dolaşmasının ardından toparlanmasını getirdi.

Hikayenin gidişatındaki bu değişiklik izleyenleri mutlu etti. Zira Can Yaman’ın açık saçlı halinden çok saçlarını bağladığı hali seviliyor.

Fakat askerden geldikten sonrası için nasıl bir çözüm düşünülüyor herkes merakta! Yine benzer bir hamle ile Sanem’in isteği üzerine saçını ve sakalını kesmiş mi olacak Can Divit, izleyip göreceğiz.

Erkenci Kuş dizisinde oynayan Can Yaman'ın bu halini unutun! İmajı toptan yenilenecek mi? 7

Oyuncunun Temmuz’un ikinci haftasında 21 günlük askerliğini yapmak için birliğine teslim olacağı haberi medyada yer aldı.

Erkenci Kuş’un sürpriz bir kararla bu yaz da yoluna durmadan devam edeceği öğrenilmişti. Dizinin takipçileri, yaz sezonunda bir sürpriz yaşadı ve bir hafta ara verilmesi beklenen dizi, tam 3 hafta ara verdi ve günü değiştirilerek Salı akşamları ekrana gelmeye başladı.

Bir süre önce Erkenci Kuş dizisinin Ocak ayına kadar kesintisiz devam edeceği ve Ocak ayında Can Yaman’ın askere gideceği öğrenilmişti.

Şu sıralar pek çok dizinin jönleri teker teker bedelli askerlikten yararlanarak vatani görevlerini yaptı ya da yapmaya hazırlanıyor.

Bu isimler arasında son olarak Çarpışma dizisinde oynayan Alperen Duymaz, Sen Anlat Karadeniz’de oynayan Ulaş Tuna Astepe, Çukur dizisinin Yamaç’ı Aras Bulut İynemli, Tek Yürek’in oyuncusu Hilmi Cem İntepe ve Hercai’de oynayan Akın Akınözü de bedelli askerlikten yararlandı.