Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş dizisinde reytingler düştü, yeni plan ortaya çıktı!

Erkenci Kuş dizisinde reytingler düştü, yeni plan ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Erkenci Kuş dizisi eski reytinglerini arıyor. Dizi 18 Haziran tarihinde bir süre aranın ardından yeniden ekrana gelmiş, ancak reytinglerin düşük olması nedeniyle alarm zilleri çalmaya başlamıştı.

Erkence Kuş dizisi 45. yeni bölümüyle 25 Haziran Salı akşamı saat 20.00’de ekrandaki yerini alacak. Demet Özdemir ve Can Yaman’ın canlandırdıkları Sanem ve Can’ın didişmeleri devam ederken, dizide yeni bir aşk ihtimali güçlendi.

Bu aşkın Deren ve Bulut arasında yaşanacağı izleyicinin fikri… Erkenci Kuş dizisinin twitter hesabından da iki karakterin yan yana olduğu paylaşım yapılınca bu aşk sanki gerçekleşecek gibi bir hava oluştu.

Erkenci Kuş dizisinde Tuğçe Kumral’ın canlandırdığı Deren Keskin karakteri, başarılı ve hırslı bir reklam dünyası kadını.

Ahmet Olgun Sünear ise Bulut Cevher karakteri ile yakın zamanda diziye katılmıştı. Bulut, Sanem’in ortağı olarak dizide yer aldı.

Twitterda yayınlanan bu paylaşımın altına yapılan yorumlar da dikkat çekici.

Erkenci Kuş dizisinde reytingler düştü, yeni plan ortaya çıktı! 7

Bir takipçi, “Çok tatlılar, çok yakıştılar ve çok uyumlu bir çift oldular, dizinin ikinci çifti” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Bir başka izleyici ise “Çok şükür Deren, bu Yiğit’ten vazgeçti” diye yazdı.

Instagram’da yorum yapan izleyiciler ise dizinin reytinglerinin düşüklüğüne dikkat çekmekte. Bir takipçi, “Bu hafta reytingde zirve yapmamız gerek, bu kadar emek boşa gitmemeli… Elimizden ne gelirse reytingin fazla olması için yapacağız” diye yazdı.

Yani reyting sorunu dizinin takipçilerini de düşündürmekte ve sosyal medyada örgütlenerek daha çok kişinin ekran başına geçmesi için çaba harcıyorlar.

Erkenci Kuş dizisinin reytinglerinin yükselmesi için senaryoda bu ve benzeri bazı yenilikler olması çok normal.

Bakalım bu hamle diziye olumlu yansıyacak mı?

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Deren ve Bulut! ? #ErkenciKuş’un yeni bölümüne çok az kaldı! @tugce_kumral @startv @goldfilmyapim @chinolgun

Erkenci Kuş (@erkenci.kus)’in paylaştığı bir gönderi ()