Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş dizisinde Sanem gelinliği sonunda giydi ama planlar suya mı düşecek?

Erkenci Kuş dizisinde Sanem gelinliği sonunda giydi ama planlar suya mı düşecek?

tarafından zk zk

Star TV’de Cumartesi akşamları ekrana gelen romantik komedi dizisi Erkenci Kuş’un 38. bölüm tanıtımı, izleyenleri mutlu etti.

Başrollerinde Demet Özdemir ve Can Yaman’ın oynadıkları dizide, nikah salonunu son anda basan Mevkıbe ve Hüma, evlenenlerin Can ve Sanem değil, Leyla ve Emre olduğunu öğrenince bayılıyorlar.

Televizyongazetesi/Detay

Hastaneye kaldırılan Hüma ve Mevkıbe, bu ani evliliğe kızarken, Can ve Sanem cephesinde de evlilik hazırlığı tüm hızıyla sürüyor.

İki aşık düğün için alışverişe çıkıyor. Kına gününü de unutmayan Sanem, Can’ı pek de hoşlanmayacağı alışveriş yolculuğuyla fena halde yoracak!

Erkenci Kuş dizisinde Sanem gelinliği sonunda giydi ama planlar suya mı düşecek? 7

Birlikte ev bakmaya giden çiftin aşık hallerinin ardından, düğün öncesi fotoğraf çekimi yaptıkları da tanıtımda yer aldı. Sanem, gelinliğiyle merdivenlerden inerken, Can da müstakbel karısına aşık aşık bakıyor.

İkili geleceğe dair hayalleri ve evlenme telaşı içindeyken, Hüma hala vazgeçmiş değil. Can ve Sanem’i ayırmak için yeni planları olduğu anlaşılan Hüma’nın kararlı bir şekilde “Bu evlilik gerçekleşemeyecek” sözleriyle neyi kastettiğini ise yeni bölümde hep birlikte izleyeceğiz.

İşte Erkenci Kuş 38. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Sanem ve Can’ı nikah dairesinde bekleyen sürpriz ne olacak?

Mahallede herkesi katıldığı bir bahar şenliği düzenlenir. Aileler arasındaki buzların erimesi için Hüma da davet edilmiştir. Fakat herkesi şaşırtacak bir misafir daha gelir. Bu arada Can ve Sanem evlilikle ilgili konuşmak için fırsat kollamakta fakat bir türlü başarılı olamamaktadır. Sanem amcasından destek ister fakat o da bir işe yaramaz. Sonunda ikisi de pes eder, daha fazla beklemek istemezler. Can da tek yolun kimseye haber vermeden evlenmek olduğunu söyler. Ajanstaki gizemli hallerden işkillenen Hüma, Ceycey’i konuşturur ve ondan bilgi alır. Hüma, Mevkıbe’ye haber verir ve ikisi de soluğu nikah dairesinde alır. Burada onları büyük bir sürpriz beklemektedir.