Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş dizisinde Sanem’in araba yorumu, Can’ı fena geriyor!

Erkenci Kuş dizisinde Sanem’in araba yorumu, Can’ı fena geriyor!

tarafından zk zk

Başrollerinde Demet Özdemir ve Can Yaman’ın oynadıkları Erkenci Kuş dizisinin 38. bölümünden ön izleme yayınlandı.

Son bölümde Sanem ve Can’ın evlenme kararı almalarının ardından yeni bölümde bir araba tartışması ikili arasında ilginç bir noktaya gelecek.

Televizyongazetesi/Detay

Sanem, Can’ın spor araba merakını aile kurma üzerine yorumlayarak değişik bir bakış açısı geliştiriyor. Can’ın spor araba kullanmasıyla aile babası olmasını karşılaştıran Sanem’in sözleri Can’ın tavrıyla ilginç konulara neden oluyor.

İkilinin tatlı atışmaları ekran başındakileri de güldürecek. Sanem, “Sende aile alerjin var” diyerek Can’ın bir aile kurmaya hazır olmadığı imasında bulunuyor.

İşte Erkencci Kuş 38. bölüm ön izleme:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Sanem ve Can’ı nikah dairesinde bekleyen sürpriz ne olacak?

Mahallede herkesi katıldığı bir bahar şenliği düzenlenir. Aileler arasındaki buzların erimesi için Hüma da davet edilmiştir. Fakat herkesi şaşırtacak bir misafir daha gelir. Bu arada Can ve Sanem evlilikle ilgili konuşmak için fırsat kollamakta fakat bir türlü başarılı olamamaktadır. Sanem amcasından destek ister fakat o da bir işe yaramaz. Sonunda ikisi de pes eder, daha fazla beklemek istemezler. Can da tek yolun kimseye haber vermeden evlenmek olduğunu söyler. Ajanstaki gizemli hallerden işkillenen Hüma, Ceycey’i konuşturur ve ondan bilgi alır. Hüma, Mevkıbe’ye haber verir ve ikisi de soluğu nikah dairesinde alır. Burada onları büyük bir sürpriz beklemektedir.