Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş dizisinde Sanem’in sakarlık sahnesinde Demet Özdemir uçuşu!

Erkenci Kuş dizisinde Sanem’in sakarlık sahnesinde Demet Özdemir uçuşu!

tarafından ker_def

Star TV ekranlarında 2018 yılı yaz aylarında başlayan romantik komedi dizisi Erkenci Kuş, ekran yolculuğuna Cumartesi günleri devam ediyor. Erkenci Kuş’un Cumartesi performansı 22 Eylül’de gerçekleşti.  Başrol oyuncuları Demet Özdemir ve Can Yaman’ın başarılı uyumu izleyicileri ekran başında tutmaya devam ediyor. 22 Eylül 2018 tarihli 12. bölümde izleyicileri çok etkileyen sahneler vardı. Bölümün ardından bu sahneler youtube’daki dizinin sayfasından paylaşıldı.

Demet Özdemir’in sakarlık sahnesi ise çok eğlenceliydi… Özdemir elinde fotoğraf makinesi ile koştururken birisine çarptı, biraz uçar misali hareketlerin ardından elindeki fotoğraf makinesini de yere düşürdü. Bu sakarlık sahnesinde Özdemir’in performansı takdire şayandır… İzleyiciler de bu sahnede bir hayli eğlendiler…

Videoda Erkenci Kuş dizisi 12. bölümünde yaşanan sahneyi izleyebilirsiniz…

12. Bölümde başka neler oldu? İşte dizinin son bölümünde yaşananlar:

Albatros’un Can olduğunu anlayan Sanem artık gerçek hayatın da masal gibi yaşanabileceğine inanıyor. Aşkla havalara uçuyor, sokakta gördüğü insanları çevirip soruyor; “Albatros Can Bey’miş, inanabiliyor musun?”
Can, Polen’in doğum günü partisinden hızla çıkıp Sanem’in yanına gitti. Eve geri döndüğünde nasıl bir manzarayla karşılaşacak? Ceycey, operadan çıkışta Ayhan’la buluşacak. Acaba yaşam koçuyla ilişkilerinde bir sonraki adım ne olacak?
Osman’nın yıldızı gittikçe yükseliyor; operadaki organik içecek markasının fotoğraf çekimlerinin baş kahramanı tabii ki Osman… Sette Deren ve Aylin’in savaşı sürüyor, Zebercet’se kıskançlığından yine yerinde duramıyor. Peki Sanem, sakladığı sırları ne yapacak? Emre’yi bir itirafa ikna etmesi mümkün olacak mı?

Yapım: Gold Film
Yapımcı: Faruk Turgut
Yönetmen: Çağrı Bayrak
Senarist: Ayşe Kutlu Üner

Oyuncu Kadrosu:
Sanem Aydın: Demet Özdemir
Can Divit: Can Yaman
Leyla Aydın: Öznur Serçeler
Mevkibe Aydın: Özlem Tokaslan
Nihat Aydın: Berat Yenilmez
Emre Divit: Birand Tunca
Aylin Yüksel: Sevcan Yaşar
Ayhan Işık: Ceren Taşçı
Muzaffer Kaya (Zebercet): Cihan Ercan
Deren Keskin: Tuğçe Kumral
Cengiz Özdemir (Ceycey): Anıl Çelik
Güliz Yıldırım: Sibel Şişman
Osman Işık: Ali Yağcı