Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş dizisinde Sanem’in yapamadığını Her Yerde Sen dizisinde Selin yaptı, olay oldu!

Erkenci Kuş dizisinde Sanem’in yapamadığını Her Yerde Sen dizisinde Selin yaptı, olay oldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yaz dizisi olarak başlayan Her Yerde Sen, diğer yaz dizileri arasında büyük dikkat çekti.

Furkan Andıç ve Aybüke Pusat’ın ekran partnerlikleri, izleyici tarafından da beğenildi. Ekranda uyumlu bir ikili olan Andıç ve Pusat’ın dizide oynadıkları Selin ve Demir karakterleri de şimdiden konuşulmaya başlandı.

2. bölümü 21 Haziran Cuma günü yayınlanan dizide öyle bir sahne vardı ki neredeyse artık pek çok genç ve yakışıklı oyununun yer aldığı dizilerin vazgeçilmezi haline gelmişti!

Özellikle Erkenci Kuş dizisinde Can Yaman’ın hemen her bölüm sergilediği kaslarıyla yaptığı vücut şovun bir benzeri, Her Yerde Sen dizisinde de yaşandı.

İstemedikleri halde aynı evde yaşamak zorunda kalan Selin ve Demir, birbirlerinden hiç hazetmeseler de gittikçe yakınlaşacak gibi görünüyorlar.

Erkenci Kuş dizisinde Sanem'in yapamadığını Her Yerde Sen dizisinde Selin yaptı, olay oldu! 8

Demir’in 2. bölümde vücut şovuna şahit olan Selin, Erkenci Kuş’ta Can’ın kaslarını her gördüğünde kalp atışları hızlanan Sanem’in aksine öyle bir tavır sergiledi ki izleyenleri de çok güldürdü!

Adeta kaslarıyla ön plana çıkan Can Yaman’ın oynadığı Can Divit karakterine bir gönderme gibi Selin, lafı Demir’in ağzına yapıştırdı!

Benzer sahneleri Erkenci Kuş dizisinde çok gördüğümüz, Can’ın duş aldığı ve Sanem’in de gizlice evde gezindiği sahnenin benzeri, Her Yerde Sen dizisinde de yaşandı.

Selin, Demir’le konuşmaya çalışırken Demir de duştan çıkıyor. Yine bir ekran klasiği ve yakışıklı jön, yarı çıplak vaziyette esas kızın karşısında duruyor.

Ancak esas kızımız bu kaslara bakıp iç geçireceğine lafı fena yapıştırıyor!

Üstelik sadece Demir’e değil, benzer görüntü veren tüm ekran karakterlerine!

Erkenci Kuş dizisinde Sanem'in yapamadığını Her Yerde Sen dizisinde Selin yaptı, olay oldu! 9

Selin’in Demir’e çaktığı laf ise adeta bütün kadınların ekran başında “İşte budur!” nidalarına sebep olacak cinsten!

Aybüke Pusat’ın oynandığı Selin, Demir’in tüm kasım kasım kasılıp vücut şov yapmasına “Canım bunlar eskide kaldı artık! Kadınlar kas değil, zeka istiyor. Ne yapacaksın Mamut mu avlayacaksın da biz senin kasına prim verelim.” lafıyla adeta olayı kadınlar gözünde bir çırpıda özetliyor!

Bu sahne sonrasında sosyal medyada “Kadınlar kas değil zeka istiyor” lafı adeta slogan oldu.

Bu slogan en çok da Erkenci Kuş dizisindeki Can Yaman’a gönderme niteliği taşıyor. Zira Erkenci Kuş dizisinde Can Yaman’ın müthiş kaslarının gösterilmediği bir bölüm bulamazsınız.

Dizide sürekli kaslarıyla etkileyiciliğini sergileyen Can Yaman, Aybüke Pusat’tan mecazi anlamda da olsa fena bir laf işitmiş oluyor.

İşte o sahne: