Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş dizisine bakınca insanın “nerede No:309’daki Demet Özdemir’ diyesi geliyor!

Erkenci Kuş dizisine bakınca insanın “nerede No:309’daki Demet Özdemir’ diyesi geliyor!

tarafından ker_def
Erkenci Kuş dizisi, Star TV ekranlarında izleyicilerle buluştu.

Demet Özdemir ve Can Yaman’dan yazlık bir komedi olarak ekrana gelen diziye yönelik sert bir eleştiri var.

Dolunay ve No:309 gibi son dönemin sevilen iki dizisinin karışımı olarak gözüken Erkenci Kuş dizisi, zengin adam fakir kız muhabbetine devam eden bir yapım.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, tüm bu abukluklara karşın diziye şans verilebileceğini belirttiği yazısında, önemli eleştiriler de sıraladı.

“Ekip, ‘No: 309’ ve ‘Dolunay’ dizilerinin karışımı… Her iki diziyi de makul uzunlukta izledi ev ahalisi… Ortak özellikleri; bir yere kadar gülümseten sahneleri ve senaryo gidişatıyla makul romantik komedilerdi. ‘Hazır bu işe alışmış bir ekip var toparlayalım yeni bir romantik komedi yapalım’ dedikleri ‘Erkenci Kuş’ ise, ilk bölüm itibarıyla ev ahalisi tarafından ‘felaket’ olarak kabul gördü. “Oyuncuları tanıyoruz, biliyoruz ama, ne yaptıklarını izleyemedik” dediler. ”

Sina Koloğlu’nun köşesinden yansıyan eleştirlier bununla sınırlı değil.

Erkenci Kuş dizisine bakınca insanın "nerede No:309'daki Demet Özdemir' diyesi geliyor! 7

Koloğlu, özellikle No 309 ile öne çıkan Demet Özdemir’e de bir eleştiri yollamakta.

“Demet Özdemir’in etrafı onu fazlasıyla taşıyabilecek bir ekibe sahip. Sevgilisi olacak Can kardeşimiz (Can Yaman) ve Sanem’in (Demet Özdemir) kardeşi Ayla rolünde Öznur Serçeler ‘Dolunay’dan… Mevkibe (Özlem Tokaslan), Ayhan Işık (Ceren Taşçı), Muzaffer (Mehmet Cihan Ercan) ‘No: 309’un ekibinden… Programa ilaveten ‘Seksenler’in Sami’si Berat Yenilmez (Nihat) ve komedilerin vazgeçilmezi Anıl Çelik (Cey Cey) var. ‘Daha ne olsun’ kadrosu… ‘Romantik komedi’ star kadrosu… İlk bölüm ne yaptıklarını, niye güldürmek istediklerini anlayamadık.

ERKENCİ KUŞ DİZİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Özdemir, daha arkasında bu ekibi göremiyor, kendi başına ‘komiklik yapmaya’ çalışıyor. Öyle olunca, kendi hayranlarına selam gönderirken, ev ahalisinin “Nerede ‘No: 309’daki Demet, nerede buradaki Demet” dedirtiyor. Orada ekip onu bir güzel saklıyordu. Başta Sumru Yavrucuk olmak üzere… İlerleyen bölümlerde mutlaka kadro arasında dağılım artacak, hikayeler bölüşülecek, onların hikayeleri belki daha keyifli olacak.”