Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş dizisine izleyiciden sitem: Biz istedik olmadı, Sanem bir lafıyla değiştirdi!

Erkenci Kuş dizisine izleyiciden sitem: Biz istedik olmadı, Sanem bir lafıyla değiştirdi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Star TV’de Salı akşamları ekrana gelen Erkenci Kuş dizisinin 46. bölüm 2. tanıtımında Can’ın hali dikkat çekti.

Başrollerinde Demet Özdemir ve Can Yaman’ın oynadıkları dizinin yeni bölümünde, Can ve Sanem, ideallerindeki kadın ve erkek figürlerini itiraf ediyorlar.

İki aşık, birbirlerinin önem verdikleri konuları öylesine ciddiye alıyorlar ki kafalarındaki ideal tipe uymak için çabalarken bir dizi komik sahneyle izleyiciyi buluşturacaklar.

Dizinin yeni bölümünden yayınlanan ilk tanıtımda Sanem, Can’ın istediği gibi bir kadın olmaya çalışırken, 2. tanıtımda ise bu kez Can, Sanem’in istediği erkek tipine uymaya çalışıyor.

Yeni tanıtımda Can’ın saçlarını topladığı hali ise izleyenlerin büyük dikkatini çekiyor.

Zira Can, Sanem’in “Sade ve şık giyinecek, saç baş derli toplu” sözlerini dikkate alıp tarzını değiştiriyor.

40. bölümden beri dağınık bir şekilde gezen Can bir anda toparlanırken, saçlarını da bağladığı görülüyor.

Erkenci Kuş dizisine izleyiciden sitem: Biz istedik olmadı, Sanem bir lafıyla değiştirdi! 7

İşte bu detay, uzun süredir sosyal medyada “Can yine saçlarını toplasın” mesajları yağdıran izleyenleri de esprili sitemler yapmaya götürdü.

Bir izleyici, “Yorumlara o kadar saçını topuz yap dedik yapmayan Sanem’in tek sözüne topuz yapan koca yürekli can” sözlerini yazarak durumu özetlemiş aslında!

Tabii izleyicinin yoğun isteği üzerine bu durumu Sanem’e de söyletmiş olabilir senarist! Bu da bir başka ihtimal…

Yeni bölümde hayli eğlenceli sahneler izleyenleri bekliyor.

İşte Erkenci Kuş 46. bölüm 2. tanıtımı:

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Sanem ve Can’ın iş ortaklığı aşklarını etkileyecek mi?

Can ve Sanem’in arasındaki tutkulu aşk her türlü sorunu çözebilecek güçte… Ama hayatlarında yeni bir dönem başladı, artık onlar “ortaklar”… Peki bu ortaklık neleri kapsıyor? İş ortaklığı, ortak düşler, hayat ortaklığı? Üstelik son bir yılda Sanem de Can da çok değişti, ya ortak beğenileri de değiştiyse? Birbirlerini kaybetmekten korkan iki aşık, birbiri için her şeyi yapmaya hazır. Bakalım, Sanem de Can da hiçbir şey değiştirmelerine gerek olmadan, her halleriyle birbirlerini ölesiye sevdiklerini ne zaman söylecekler?

Emre ve Leyla yeni bir işe giriştiler. Leyla’ya yardım eli beklenmedik bir yerden gelecek; eski müzik hocası Ferit’ten… Bakalım, Ferit’le Emre’nin arası nasıl olacak?

Can, Sanem’e kremlerini kurtarmak için yardım ederken belki de artık duygularının önüne geçemeyeceğini anlayacaktır, kimbilir?