Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş dizisine tepki yağdı: Can hafızasıyla birlikte karakterini de mi kaybetti?

Erkenci Kuş dizisine tepki yağdı: Can hafızasıyla birlikte karakterini de mi kaybetti?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Star TV’de dün akşam 48. bölümü yayınlanan Erkenci Kuş dizisinde Can, yaşanan kaza sonrası hafızasını yitirdi.

Romantik komedi tarzındaki dizide bu kez ağır bir dram yaşandı. Hastaneye kaldırılan Can ve Sanem, bu olayla birlikte başka bir sürece geçtiler.

Demet Özdemir ve Can Yaman’ın başrolünde oynadıkları dizide Can’ın durumunun kritik olduğunu ve beyin sarsıntısı geçirdiğini öğrenen sevenleri perişan oldu. Hastanede Sanem’in feryatları yankılanırken, bu sahnede Demet Özdemir’e izleyicilerden övgü yağdı. Sosyal medyada Demet Özdemir’in başarılı performansına izleyenler, beğeni dolu mesajlar attılar.

Can iyileşip hastaneden çıktıktan sonra hafızasını kaybetmiş olması herkesi üzdü. Sanem’le birlikte herkes seferber oldu. Hatta Sanem’in annesi Mevkıbe, Can ve Sanem’in dünya turuna çıkmasını istemedikleri ve kazanın yaşanmasında payı olduklarını düşünüp kendisini suçlu hissetti. Can’ın hafızasını yerine getirecek bir çay yapmak için kolları sıvadı.

Tüm bunlar yaşanırken, herkes Can’ın etrafında seferber olmuş ve ona yeniden geçmişini hatırlatabilmek için büyük bir çaba içine girmişti. Ajans yeniden açıldı ve her şeyin eskiye dönmesine çalıştı herkes. En çok da Sanem, Can’a hatırlatabilmek için akla karayı seçti adeta. Onunla özel anlarını, ofiste yaşananları, kim olduklarını tek tek anlatmaya çalıştı.

Erkenci Kuş dizisine tepki yağdı: Can hafızasıyla birlikte karakterini de mi kaybetti? 7

Tarzını bile yeniden değiştiren ve ilk günlere dönen Sanem’in tüm bu çabalarına karşın Can, hiç oralı olmadı. Hatta sıklıkla Sanem’in tavırlarını eleştirip ona ukalaca tavırlar sergiledi.

Herkesi tiye alan, kimseyi umursamayan ve ukala sözleriyle çevresindekileri kırıp duran Can’ın bu hali, diziyi izleyenleri de kızdırdı.

Sanem bile isyan edip ‘Artık yeter’ dedi!

Sanem’e yaptığı, “zengin avcısı, patronunu baştan çıkaran kız, deli bir kadın” şeklindeki muamelesi, dizinin takipçilerini sinirlendirdi.

Sosyal medyada izleyiciler “Can hafızasını kaybederken kişiliğini de mi kaybetti?”, “Hafızasını kaybetmeden önce böyle biri değildi”, “Can bu kadar soğuk ve samimiyetsiz biri değildi, sinir oldum”, “Can hafızasını kaybederken saygını da mı kaybettin?” şeklinde pek çok yorumla izleyenler Can’ın son haline tepkilerini koydular.

Can’ın hafızasını yerine getirmek için eski tarzına dönen Sanem, bir umutla odasına gitti ama Can’ın tavırları onu çileden çıkardı. Can’ın buradaki ukala tavırları da izleyenlerin en çok kızdığı sahne oldu.

Sanem bile bu duruma isyan etti ve “Can iyice kötü krala bağladı” diyerek duruma eleştirisini koydu. Ablasıyla dertleşen Sanem, uğradığı çirkin tavır sonrasında kafasına bir şey fırlatıp gerekiyorsa iki yılı hiç hatırlamamasını bile göze aldığını söyleyip “Silinsin artık yeter! Ben de insanım sonuçta” diyerek tavrını koydu.

İşte o sahne:

48. Bölüm Özet:

Geçirdiği trafik kazasının ardından hayata tutunmayı başaran Can,hem kendini hem Sanem’i şoke eden sağlık sorunu yaşadığını farkına varır. Sorunla yüzleşen Sanem, ekibin de yardımıyla ajansı tekrar açar fakat her ikisi de ne kadar zorlu bir sürece girdiklerinin farkında değillerdir.