Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş dizisini yaz ekranının zirvesine taşıyan 3 önemli özellik!

Erkenci Kuş dizisini yaz ekranının zirvesine taşıyan 3 önemli özellik!

tarafından ker_def

Yaz ekranının flaş dizisi Erkenci Kuş, 14 Ağustos Salı akşamı saat 20.00’de Star TV ekranında 8. bölümüyle hayranlarının karşısına çıkacak.

İlk 7 bölümüyle beğeni toplayan dizide, başrol oyuncuları Demet Özdemir ve Can Yaman’ın başarılı uyumu dikkatleri çekiyor. Dizinin hem başrol oyuncularının uyumu hem yan karakterlerin ilgi çekici olması hem de hikayenin doğru bir düzlemde ilerlemesi reytingleri de beraberinde getiriyor.

Bu 3 özelliği ile Erkenci Kuş dizisi, yaz ekranının zirvesinde yer almayı başardı.

Dizinin 8. bölümü de merakla beklenmekte… Erkenci Kuş 8. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

Erkenci Kuş 8. yeni bölüm 2. fragmanı: Sanem ve Can ayrı kalamıyor!

Erkenci Kuş yeni bölümde daha kötü başımıza ne gelebilir ki diye düşünülürken ajans bastonu ile gelen kişi kim merak ediliyor. Erkenci Kuş yeni bölüm fragmanında Sanem ile Can, birbirlerini göremeden yapamıyor ve ayrı kalamıyorlar.

Yeni bölüm fragmanında ajansa gelen kişi kim merak ediliyor. Felaket olarak nitelendirelen kim? Sanem’in işi bırakması sonrasında Can’ın da ajansa gitmemesi nedeniyle ortalık karışık. Can ile Sanem ise birbirlerinden fazla ayrı kalamıyorlar.

ERKENCİ KUŞ 8. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Sanem istemeden öyle bir oyunun parçası oldu ve o kadar çok yalan söyledi ki Can’a, hepsini unutup “Kal” diyemedi. Can da “yüzümü görmeyeceksin” dedi. Sanem, Can’ı görmeden nasıl yapacak?

Emre, suçluluk duygusunu atlatamıyor hala. Ve sevdiği kadının bu kadar kötücül olabilmesini. Emre’nin desteğini kaybeden Aylin giderek artan ajans borçlarından çıkmanın bir yolunu arıyor, ve tabi ki planlarını ustaca yapmaya. Pes etmek Aylin’in doğasında yok!

Erkenci Kuş dizisini yaz ekranının zirvesine taşıyan 3 önemli özellik! 7

ERKENCİ KUŞ VİDEOLARI İÇİN TIKLAYIN

Mahallede de başka bir isyan var. Aysun’un oğlu Zebercet’in dükkanını ele geçirdiğini duyan ve “işkadını” olduğunu öğrenen Mevkıbe boş durur mu? O da bakkalı ele geçirecek ve Nihat’ı bakkaldan gönderecek. Zebercet ve Nihat patlamaya hazır bomba gibi boş boş dolaşıyorlar mahallede. İşler karışıyor. Olan bir şekilde yine Osman’a oluyor.

Sanem istifa etti, Can işe gitmiyor. Kimse bilmiyor neler olduğunu Can’a. Ajansta büyük kriz var. Can olmadan kaos hakim ve Ceycey yine kontrolünü kaybediyor.