Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş dizisinin 27. yeni bölümünün akıbeti hakkında son bilgiler!

Erkenci Kuş dizisinin 27. yeni bölümünün akıbeti hakkında son bilgiler!

tarafından ker_def

Yaz ekranında izleyicilerle buluşan Erkenci Kuş dizisi büyük beğeni toplamıştı. Yaz aylarının sevilen yapımı 8’li reytinglere kadar çıkmayı başararak Star TV’ye büyük katkı sağlamıştı. Dizinin Salı günlerinden Cumartesi günlerine alınması ise izleyici sayısının düşmesine sebep oldu.

Erkenci Kuş dizisinin 27. yeni bölümünü merakla bekleyen izleyiciler 12 Ocak Cumartesi akşamı da dizilerinin yeni bölümünü ekranda bulamayacak.

Özel kanalların reklam azlığı nedeniyle dizilerini yayınlamadığı bu ara dönemde Erkenci Kuş dizisi hayranları da yeni bölümü bir süre daha beklemek durumunda kalacak.

Dizinin başrol oyuncusu Can Yaman da bu fırsatta gözünden ameliyat olmuştu. Peki dizinin 27. yeni bölümü ne zaman ekrana gelecek. Hayranları merakla bu sorunun yanıtını bekliyor.

Erkenci Kuş dizisinin 27. yeni bölümünün akıbeti hakkında son bilgiler! 7

En son 29 Aralık Cumartesi akşamı ekranda olan dizinin 26. son bölümünde Fabri’nin planıyla Can gözaltına alınmıştı. Sanem’in parfümü Fabri’ye vermesi ise kriz çıkarmıştı.

Erkenci Kuş’un merakla beklenen 27. yeni bölümünün ise 26 Ocak Cumartesi yayınlanması bekleniyor. Star TV’de ise 12 Ocak Cumartesi akşamı 20.00’de Erkenci Kuş’un tekrar bölümü, 23.30’da ise Star TV Yılbaşı Konseri’nin tekrarı yayınlanacak.