Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş dizisinin Polen’ini bir yerden hatırlıyor musunuz? Kimya Gökçe Aytaç kimdir?

Erkenci Kuş dizisinin Polen’ini bir yerden hatırlıyor musunuz? Kimya Gökçe Aytaç kimdir?

tarafından zk zk
Star TV’de yayınlanan Erkenci Kuş dizisinde Can Yaman’ın oynadığı Can Divit karakterinin eski sevgilisi Polen’in gerçekte kim olduğu merak ediliyor.

Romantik komedi tarzındaki dizide bir kaç bölümdür ön plana çıkan Polen karakteri, Can ve Sanem’in arasına girmeyi başardı.

Henüz farkında olmasa da 9. bölümün sonunda Can’ın Sanem’e aşık olduğunu anladı. Can ile sevgili olup ayrıldıktan sonra yeniden hayatına girmeye çalışan Polen, Sanem’in varlığını öğrenince ne yapacak büyük merak konusu.

Dizide Polen’i oynayan Kimya Gökçe Aytaç ise merak konusu oldu. Daha önce başka dizilerde de izlediğimiz Aytaç, Polen karakteriyle konuşuluyor.

Erkenci Kuş dizisinin Polen'ini bir yerden hatırlıyor musunuz? Kimya Gökçe Aytaç kimdir? 7

 

1989 yılında İstanbul’da dünyaya gelen güzel oyuncu 1.74 boyunda olup güzelliği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Birçok dizide rol alan oyuncu ilk olarak rol aldığı Medcezir dizisi ile oyunculuk kariyerine adım atmış oldu.

Erkenci Kuş Polen oynadığı diziler ise sırasıyla Zeyrek ile Çeyrek de Ayşe karakterine, Kertenkele dizisinde Kertenkelenin gece kulübünde tanıştığı Tuğçe’nin en yakın arkadaşı olan Bahar karakterine, Rüzgarın Kalbi dizisinde Cansu’ya, İki Yalancı dizisinde Alpin eski sevgilisi olan Pelin karakterine, Medcezir dizisinde Bade, Ufak Tefek Cinayetlerde Sude karakterine, hayat veren oyuncu en son Servet dizisi ile Kudretin genç ve güzel sevgilisi ancak Belkıs’a casusluk yapan Selin karakteri ile seyirci karşısına çıkmıştı. Şimdi ise Erkenci Kuş dizisinde Polen karakteri ile izleyici yer alıyor.