Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş ile ilgili hemen karar vermeyin! 2. bölüm tanıtımını izleyenler başka düşünüyor!

Erkenci Kuş ile ilgili hemen karar vermeyin! 2. bölüm tanıtımını izleyenler başka düşünüyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’nin yeni yaz dizisi Erkenci Kuş’un 2. bölümü 3 Temmuz Salı akşamı yayınlanacak.

Başrollerinde Demet Özdemir ve Can Yaman’ın oynadıkları dizi, 26 Haziran (dün akşam) ilk bölümüyle ekrana gelmişti.

Dizinin 2. bölüm tanıtımı da yayınlandı. İlk bölümüyle reytingde hızlı bir çıkış yakalayan dizi, Total’de 3.,AB’de 2. sıraya oturdu.

Sosyal medyada Kiralık Aşk’a benzetilmesi, Dolunay ve No:309 dizisinin oyuncularının dizide yer almış olması gibi nedenlerle izleyenlerin eleştirisine maruz kaldı. Romantik komedi türündeki dizilerde zengin ve havalı erkek, fakir ve güzel kız aşkı teması, Erkenci Kuş’da da işleniyor. Bu durum da eleştirilere neden oluyor.

Erkenci Kuş ile ilgili hemen karar vermeyin! 2. bölüm tanıtımını izleyenler başka düşünüyor! 7

Ancak yaz dizileri içinde eğlenceli hikayesiyle sevileceğini düşünen ve diziyi şimdiden çok tuttuğunu söyleyen izleyenler de var. Önümüzdeki günlerde yeni bölümlerle dizinin durumu daha netlik kazanacaktır. İlk bölümde Sanem ve Can’ı pek yakıştıramayan izleyenlerin, 2. bölüm tanıtımını izlediğinde ise diziye ısınmaya başladıkları görülüyor.

Sosyal medyada yapılan yorumlarda “Heyecanla bekliyorum, çok komik, eğlenceli bir bölüm olacak, iyice ısınmaya başladım, Can ve Sanem çok tatlılar, Salı’yı iple çekiyorum” şeklinde ifadeler kullanıyorlar.

Yayınlanan 2. tanıtımı izleyenlerin,  çoğunlukla eğlenceli bir bölümün geldiği, diziyi sevmeye başladıklarını söyledikleri görülüyor.

İşte 2. bölüm tanıtımı:

1. bölümde neler yaşandı?

Sanem ve Can Aşkı Çok Konuşulacak.

Sanem sabahları birkaç saat babasının bakkalında çalıştıktan sonra bütün gününü hayal kurarak ve kitabı üzerinde çalışarak geçirmektedir ve hayatından son derece mutludur. Ta ki anne babası kendisine doğru düzgün bir iş bulmazsa evlenmek zorunda olduğunu söyleyene kadar!

Sanem bunun üzerine mecburen ablasının iş yerinde çalışmaya başlar. Hayallerini süsleyen büyük aşkının kendisini orada beklediğinden habersizdir henüz, üstelik bilmeden Can’a ve şirkete kurulan bir tuzağın parçası olur…

Yalanlar üzerine kurulan bir aşk olabilir mi? Ya Sanem? Nefret ettiği Can’a kalbini kaptırabilir mi?