Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş, resmen Star TV’nin taşıyıcı kolonu oldu!

Erkenci Kuş, resmen Star TV’nin taşıyıcı kolonu oldu!

tarafından zk zk
Star TV’nin yaz dizisi Erkenci Kuş, hem televizyon ekranlarının en çok konuşulan yaz dizisi ve hem de reytingi en yüksek dizisi ünvanını aldı.

Adından en çok söz ettiren dizi olarak, yeni sezonu da garantiledi. Dizilerin kanallar için adeta kolon görevi gördüğü bir dönemde, yaz sezonunda bu kadar büyük yükü taşıyan neredeyse tek dizi oldu Erkenci Kuş.

Diğer kanallardaki dizilerin reytinglerine bakınca durum daha iyi anlaşılıyor. Genel olarak kanalların programlara yaz döneminde ağırlık vermesi de etken bu duruma.

Kanallara reklam verenlerin bakışı ise farklı. Mesut Yar, Posta’daki köşesinde ekranın son dönemde en çok ilgiç çekenlerini bakın nasıl sıralıyor:

Erkenci Kuş, resmen Star TV'nin taşıyıcı kolonu oldu! 7

“Reklam verenler ne diyor?

Reklamcının ilgilendiği izleme grubu artık ABC1 20 oldu. Yani yirmi yaş üstü harcama kabiliyeti olan insanlar… Peki bu grupta durum ne? İlk beşi sıralayalım. Tüm gün sonuçlarına bakınca TRT 1 maç yayınlarıyla birinciliği elde etmiş.

İlk beşe giren diğer kanallar ise Star TV, FOX, Show TV ve Kanal D olmuş! Star TV’nin “Erkenci Kuş”u, Kanal D’nin “Çarkıfelek” ve “Gelinim Mutfakta” gibi içerik işleri bu grupta taşıyıcı kolonlar gibi görünüyor.

FOX, haber ve “Yaparsın Aşkım” ile durumu toparlamış.”