Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş yeni bölümde Can ve Sanem’den romantik sahne

Erkenci Kuş yeni bölümde Can ve Sanem’den romantik sahne

tarafından ker_def

Başrollerinde Demet Özdemir ve Can Yaman’ın oynadıkları ve Cumartesi akşamları ekrana gelen romantik komedi dizisi Erkenci Kuş’un 39. bölümünden yayınlanan ön izlemede Sanem, roman yazmaya devam ediyor.

Televizyongazetesi/Detay

Can’ın evinde romanıyla ilgili çalışan Sanem’in aklı karışıyor! Can çevresinde dolaştıkça yazamayacağını anlayan Sanem’in kafası karışık halleri diziyi takip edenleri eğlendirecek.

Erkenci Kuş yeni bölümde Can ve Sanem'den romantik sahne 7

Sanem ve Can’ın bu konuşmalarını duyan Hüma ise onay vermediği bu birlikteliğin romantik anlarını izlemeye tahammül edemiyor.

İki aşık, Hüma’nın kendilerini izlediğini farketmeden konuşmaya devam ediyorlar. Bu arada Sanem, yazısına devam edebilmek için gitmenin en doğru çözüm olacağını söyleyip kalkıyor.

O sırada ayağı takılınca bir anda sendeliyor. Can bir hamle ile Sanem’i tutarken, iki aşık öpüşmeye başlıyorlar.

İşte Erkenci Kuş 39. bölümden ön izleme:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Hüma, Can ve Sanem’in arasını bozabilecek mi?

Emre ve Leyla’nın evlenmesi annelerini hastanelik eder. İkisi de bu durumu başta kabullenemez ve çocuklarına tavır alırlar. Can ve Sanem anneleri ve kardeşleri arasında denge kurmaya çalışır. Mevkıbe her şeyin usulüne göre yapılmasını isteyince, Emre ve Leyla, Can ve Sanem’den yardım ister. Balayı, kına hazırlığı da dahil her şeyle Can ve Sanem ilgilenir ve arada fikir ayrılıklarına düşerler. Bu arada Hüma’nın bu evliliği kabul etmeye niyeti yoktur, bir yandan da Can ve Sanem’in arasını bozmak için plan yapar ve Yiğit’ten yardım ister. Acaba başarılı olabilecek midir?