Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş’ta biraz fazla mı erken davranıyorlar? Bu acele ne?

Erkenci Kuş’ta biraz fazla mı erken davranıyorlar? Bu acele ne?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi
STAR TV ekranlarında yayınlanan yeni yaz dizisi Erkenci Kuş 3. bölümüyle de çok konuşulacağa benziyor!

Başrollerinde Demet Özdemir ve Can Yaman’ın oynadıkları dizinin yeni bölümü bu akşam ekrana gelecek.

Dizide Can ve Sanem karakterlerinin eğlenceli maceralarını bu hafta daha yoğunluklu izleyeceğiz.

Özellikle Sanem’in araba kullandığı sahnelerde Can’la aralarında yaşanan konuşmalar ve Sanem’in Can’ı kıskandığı sahneler dikkat çekecek.

Sosyal medyada yorum yapan izleyiciler, yeni bölümü iple çektiklerini söylüyorlar. Ancak bir taraftan da Can ve Sanem’in hızlıca birbirlerine yakınlaşmasından da pek hoşnut görünmedikleri anlaşılıyor.

Dizinin 3. bölüm 2. tanıtımında Can ve Sanem’in kıyafetleriyle denize girmeleri ve romantik anlarından bir sahnenin yer alması, izleyicilerin “Daha erken değil mi bu kadar yakınlaşmaları için? Biraz daha didişselerdi” yorumlarına neden oluyor. Hatta bazı izleyenler “Nedir bu acele? Ne çabuk yakınlaştılar” eleştirilerini yapıyorlar.

ERKENCİ KUŞ TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

İzleyici, her ne kadar bu tür dizilerde aşıkların bir an önce kavuşmasını istese de Can ve Sanem’in daha ilk bölümlerden yakınlaşıp sevgili olmalarını istemedikleri anlaşılıyor.

Bakalım yeni bölümde Sanem ve Can birbirlerinden hoşlandıklarını itiraf edecekler mi?

İşte 3. bölüm 2. tanıtımı:

YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Sanem, kendini hiç beklemediği bir görevde buluyor…

Canların evindeki partide havuza düşen Sanem, kıyafetlerini kurutucudan alıp giyene kadar akla karayı seçer. Ünlü manken Arzu Taş, büyük bir markanın yüzü olmuştur.

Erkenci Kuş'ta biraz fazla mı erken davranıyorlar? Bu acele ne? 7

Onunla çalışan ajans, kallavi bir müşteriye de kavuşacaktır. Arzu, Fikr-i Harika ile çalışmayı tercih eder ama Aylin’in tehditini elbette hesaba katmamıştır. Sanem, kendini hiç beklemediği bir görevin içinde bulur. Can’la yalnız kalan Sanem, kendini bile şaşırtacak şeyler yaşayacaktır.