Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş’ta Can Yaman’ın halini görenler inanamıyor! Nereden nereye geldi!

Erkenci Kuş’ta Can Yaman’ın halini görenler inanamıyor! Nereden nereye geldi!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Son olarak geçtiğimiz sezon başında ekrana gelen Can Yaman, yaz dizisi olarak başlayan Dolunay’ın sezon dizileriyle mücadele edemeyip yayından kaldırılmasından sonra ortalıklarda görünmemişti.

Yaman’ın Demet Özdemir ile birlikte oynadığı Erkenci Kuş dizisi geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle ekrana geldi.

Çocukluk yıllarından beri basketbolla birlikte pek çok sporu da birlikte yürütmüş bir isim. Ancak ekrandaki dönüşümüne bakınca, spora son dönemde daha çok ağırlık verdiği de anlaşılıyor.

Erkenci Kuş dizisinde oynadığı Can karakterinin de sporla çok iç içe bir karakter olması nedeniyle, Can Yaman, sporla vücudunu da şekillendirmiş.

Erkenci Kuş'ta Can Yaman'ın halini görenler inanamıyor! Nereden nereye geldi! 14

Yaman, Milliyet Gazetesi’ne verdiği röportajda “Fiziğim, girmiş olduğum karakterlere göre şekilleniyor. Sporla büyüdüm. Çok hızlı kilo alıp verebiliyorum. Bugüne kadar en formda olduğum rol Can Divit… Onun için de beş ay boyunca, haftanın beş günü, 1.5 saat boks ve ardından bir saat crossfit yaptım” açıklamasını yapıyor.

Can Yaman’ın aylar önceki hali ve şimdiki hali arasındaki fark ise, fotoğraflarına bakıldığında daha iyi anlaşılıyor.

Erkenci Kuş'ta Can Yaman'ın halini görenler inanamıyor! Nereden nereye geldi! 15

Aslında Dolunay dizisinde de kaslarıyla arz-ı endam etmişti Can Yaman, fakat aradan geçen sürede yeni rolüne hazırlanırken daha çok kaslaştığı ve daha irileştiği görülüyor oyuncunun. Geçirdiği değişim ise dikkat çekiyor.

Aynı zamanda avukat olan yakışıklı oyuncunun vücudundaki değişim, daha önce yer aldığı dizilere bakınca nasıl bir yol katettiği de görülüyor.

Erkenci Kuş'ta Can Yaman'ın halini görenler inanamıyor! Nereden nereye geldi! 16

Daha önce bıyıklı, sakallı da gördüğümüz oyuncu, bu kez arkadan bağladığı uzun saçlarıyla Erkenci Kuş’ta yer alıyor. Vücuduna da rol gereği yapılan dövmeler ve küçük yara izleriyle ekranda hayli fazla bir vücut şov izleyeceğimiz de daha ilk bölümlerden anlaşılıyor.

ERKENCİ KUŞ 1. BÖLÜM, TÜM TANITIMLAR VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Daha önce Gönül İşleri, İnadına Aşk, Hangimiz Sevmedik dizilerinde de oynayan Can Yaman’ın ekrandaki 4 yıllık macerasında nasıl değiştiği fotoğraflardan da gözlenebiliyor.

Erkenci Kuş'ta Can Yaman'ın halini görenler inanamıyor! Nereden nereye geldi! 17

Can Yaman kimdir?

Can Yaman, 8 Kasım 1989 tarihinde istanbul Suadiye’de ailesinin tek çocuğu olarak doğmuştur. Babasının adı Güven Yaman’dır. Beş yaşındayken annesiyle babası ayrıldı. Büyükannesi Makedon, Büyükbabası Üsküp Priştinali ve Yugoslav kökenlidir. İlkokul ve ortaokulu Bilfen Kolejinde okuduktan sonra Lise eğitimini ise İtalyan lisesinde tamamladı. Lise son sınıfta öğrenci değişimi programı ile Amerika’da Ohio’ya okumuştur. Liseden sonra Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesinde burslu olarak okuyarak 2012 yılında mezun oldu. Yine üniversitedeyken değişim programıyla Washington’a gidip hukuk dersleri aldı.

Can Yaman, Hukuk Fakültesinden mezun olduktan sonra 1 yıllık mecburu staj aldı. Staj bitiminde Pricewaterhouse Coopers adındaki dünyaca ünlü bir kurumsal firmada 2014’ün başında altı ay avukatlık yapmıştır.183 cm boyunda, 70 kilo, siyah saçlı ve kahverengi gözlere sahip olan Can Yaman’a çevresinin oyuncu ol, artis ol demelerinin sonucunda bu işe girmiştir. Can Yaman, Cüneyt Sayıl’dan oyunculuk eğitimi almıştır.

Erkenci Kuş'ta Can Yaman'ın halini görenler inanamıyor! Nereden nereye geldi! 18

Lisanlı basketbolcu ve ayrıca Futbol, Gitar, Piyano, Bateri, Masa Tenisi, Rafting, Badminton’la ilgilenen Can Yaman; Türkçe, Lazca, İtalyanca, İngilizce ve Almanca bilmektedir. Oyunculuğuna katkıda bulunacağına inandığı için dans eğitimi de almaya başlamıştır.

2014 yılında yönetmenliğini Türkan Derya’nın yaptığı “Gönül İşleri” adlı dizide Bedir karakterini canlandıran oyuncu, 2015 yılında yönetmenliğini Osman Sınav’ın yaptığı “İnadına Aşk” dizisinde Açelya Topaloğlu ile başrolde oynadı.

2016 yılında Hangimiz Sevmedik adlı dizide Tarık karakterini canlandırdı. Dolunay dizisinde ise Özge Özgürel ile başrolü paylaştı ve Ferit karakteriyle gündeme geldi. Şimdi de Star TV’de Erkenci Kuş dizisinde kendisiyle aynı adı taşıyan Can Divit karakterine hayat veriyor.

Erkenci Kuş'ta Can Yaman'ın halini görenler inanamıyor! Nereden nereye geldi! 19

Filmleri ve Dizileri :
Oyuncu :
2017 – Dolunay (Ferit)(TV Dizisi)
2016 – Hangimiz Sevmedik (Tarık) (TV Dizisi)
2015 – İnadına Aşk (Yalın Aras) (TV Dizisi)
2014 – Gönül İşleri (Bedir) (TV Dizisi)

Erkenci Kuş'ta Can Yaman'ın halini görenler inanamıyor! Nereden nereye geldi! 20

Erkenci Kuş'ta Can Yaman'ın halini görenler inanamıyor! Nereden nereye geldi! 21