Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş’ta oynayan Can Yaman, durumu biraz fazla abartmış galiba!

Erkenci Kuş’ta oynayan Can Yaman, durumu biraz fazla abartmış galiba!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’nin sevilen dizisi Erkenci Kuş’ta Can Divit karakterini oynayan Can Yaman, oynadığı karakteri o kadar ciddiye alıyor ki günlük hayatında bile onun gibi davranmaya çalışıyormuş!

Bugüne kadar kendisini en çok yakın hissettiği karakterin bu dizideki Can karakteri olduğunu belirten Yaman, karakterin ruhuna girmek için set bittikten sonra da Can Divit gibi davranmaya devam ettiğini söylüyor.

Bir Youtube kanalına verdiği röportajda, oynadığı karakterin stilini sevdiğini ancak takıların kendisini zaman zaman zorladığını da itiraf eden Can Yaman, karakter için özel tasarımlar yapıldığına da vurgu yaptı.

Can Divit karakterine özel takılar taktığını, Albatros kuşuna özendiği için aynı sembollü yüzükler ve kolyeler kullandığını anlattı.

Erkenci Kuş'ta oynayan Can Yaman, durumu biraz fazla abartmış galiba! 7

ERKENCİ KUŞ TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Kişisel hayatında çok takı kullanmayı sevmediğini belirten Can Yaman, dar kıyafetler giyemediğini, daha salaş bir tarzı olduğunu ifade ederek “Ben çok kanı kaynayan bir tipimdir. Sıcak basar bana. Sıcağa tahammülsüzümdür. Sıcakta asla dar gömlek giyemem. Dökümlü, aynı zamanda üzerime oturan gömlekleri tercih ediyorum. Kumaş olarak da kaliteye dikkat ederim. Bu anlamda takılar da beni açıkçası çok darlıyor. Özel hayatımda beni çok zorluyor. Kemer de kullanmam. Can Divit için bu konuda çok özen gösterdik. Karaktere uygun takılar belirledik. Açıkçası alıştım. Biraz da özel hayatımda da bazı şeyleri karakter gibi yapmaya devam ediyorum ki o olsun diye” şeklinde konuştu.