Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş’ta oynayan Demet Özdemir’den yıllar sonra gelen Çilek Kokusu itirafı!

Erkenci Kuş’ta oynayan Demet Özdemir’den yıllar sonra gelen Çilek Kokusu itirafı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Geçtiğimiz sezon sona eren No:309 dizisinden sonra Star TV’nin Erkenci Kuş dizisiyle ekrana dönen genç oyuncu Demet Özdemir, NTV’deki En Güzel Buluşmalar programına konuk oldu.

Ablasının bir dansçı olduğunu belirten Özdemir, kendisinin de çalışmak zorunda olduğu için 16 yaşında dansa başladığını ve modern dans yaptığını anlattı.

Farklı organizasyonlarda dans eden Demet Özdemir, aynı zamanda Bengü’nün klibinde de rol almıştı.

Özdemir, oyunculuğa geçmeden önce Şahika Tekand’dan dersler aldığını ve yorucu bir süreç geçirdiğini ve oyunculuk anlamındaki her şeyi de orada öğrendiğini vurguladı.

Erkenci Kuş'ta oynayan Demet Özdemir'den yıllar sonra gelen Çilek Kokusu itirafı! 8

2013 yılında ilk kez rol aldığı ve fantastik bir dizi olan Sana Bir Sır Vereceğim’de çok zorlandığını da itiraf eden Özdemir, sonrasında rol aldığı Kurt Seyit ve Şura dizisinin ise hayatında çok önemli bir yeri olduğunu belirtti.

Çilek Kokusu dizisiyle yıldızı parlayan Demet Özdemir, “Sana Bir Sır Vereceğim ve Kurt Seyit ve Şura’dan sonra bana çok ağır bir şekilde sorumluluk aldığım ilk işti diyebilirim. Her şey hemen hemen benim omuzlarımdaydı. Kızın hikayesiyle başlayan bir dünyaydı ve ne olursa olsun en iyisini yapmam gerekiyordu, çok emek vermem gerekiyordu. Uykum geldiğinde bile üzülüyordum. Uykum geldi eve gitmem istiyorum değil de… Çok yoğun bir tempoda çalışıyordum.” diye konuştu.

Erkenci Kuş'ta oynayan Demet Özdemir'den yıllar sonra gelen Çilek Kokusu itirafı! 9

Uykusu geldiğinde dans edip müzik dinleyip uykusunu açmaya çalıştığını belirten Özdemir, “Tam esneyeceğim mesela, esnememi durduruyorum. Eğer esnersem uykumun geldiğini kabul edeceğim. Öyle şeyleri kabul etmek istemiyorum” sözleriyle sette yaşadıkları zorluklara dikkat çekti.

ERKENCİ KUŞ TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN