Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş’un Güliz’i Sibel Şişman, Fox TV’nin yeni dizisine katıldı!

Erkenci Kuş’un Güliz’i Sibel Şişman, Fox TV’nin yeni dizisine katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Aşk Mantık İntikam isimli romantik komedi dizisi Fox TV ekranında izleyicilerle 18 Haziran Cuma gününden itibaren buluşacak. Dizinin başrollerinde dört başarılı genç oyuncu bulunuyor. Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisi partner olurken, Melisa Döngel ile de Burak Yörük dizinin bir diğer çifti olarak öne çıkacak.

Güney Kore dizisi Cunning Single Lady isimli diziden uyarlanan Aşk Mantık İntikam için bir süredir tanıtım faaliyetleri devam ediyor. Dizinin eğlenceli ve sürükleyici bir hikayesi var. Dizinin oyuncu kadrosuna yeni bir ismin daha eklendiği ortaya çıktı.

Özlem İnci Hekimoğlu ile Nil Güleç Ünsal’ın hikayesini yazmakta olduğu diziye Feraye karakteri ile yeni katılan isim Sibel Şişman oldu.

Erkenci Kuş'un Güliz'i Sibel Şişman, Fox TV'nin yeni dizisine katıldı! 7

2014 yılında Yılanların Öcü dizisinde rol alan Sibel Şişman, Yeter isimli yapımda ise Yonca karakterine hayat vermişti. Siyah İnci de Melehat olarak izlediğimiz oyuncu, ardından ise Erkenci Kuş dizisinde Güliz karakterini canlandırmıştı. Sibel Şişman son olarak Seni Çok Bekledim dizisinde Şebnem karakterine hayat verdi.