Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş’un Kasap Osman’ı Ali Yağcı, Her Yerde Sen dizisinde çok şaşırtacak!

Erkenci Kuş’un Kasap Osman’ı Ali Yağcı, Her Yerde Sen dizisinde çok şaşırtacak!

tarafından zk zk

Yakışıklı oyuncu Ali Yağcı, Star TV’nin Erkenci Kuş dizisinde Osman karakterini oynuyordu. Kasaplık yapan Osman, reklam çekimlerinde de yer almıştı. Leyla’ya çocukluğundan beri aşık olan Osman, beklediğini bulamayınca gitmişti. Ali Yağcı da Erkenci Kuş’tan hikaye gereği ayrıldı. Şimdi ise Fox’un Her Yerde Sen dizisiyle ortaya çıktı.

Yağcı, kasap Osman’dan sonra bu kez bambaşka bir rolle ekrana dönüyor!

Başrollerini Furkan Andıç ve Aybüke Pusat’ın paylaştığı ‘Her Yerde Sen’ dizisiyle 14 Haziran’da FOX’ta seyirciyle buluşuyor.

Karizmatik Yönetici

Romantik komedi türündeki eğlenceli hikayesiyle FOX’ta ekrana gelecek olan ‘Her Yerde Sen’de Ali Yağcı, çalıştığı şirketin sahibinin oğlu olan Burak Yangel karakterine hayat verecek. Rekabetçi bir veliaht olan Burak Yangel, karizmatik, kibirli ve bir o kadar da iyi eğitim görmüş olup, işleri bileğinin hakkıyla devralmıştır. Fakat titrinin resmileşeceğini sandığı gün kendisinin yerine Demir’in (Furkan Andıç) yönetici olarak geleceğini öğrenince, proje yöneticiliğine geri dönmek zorunda kalır. İşten ayrılmak istese de şirketi batmaktan kurtarırken riskli kararlar alıp, olmadık kişilere elini kolunu kaptırdığı için adım atmakta zorlanacaktır.

Erkenci Kuş'un Kasap Osman'ı Ali Yağcı, Her Yerde Sen dizisinde çok şaşırtacak! 7

Yönetmenliğini Ender Mıhlar’ın yaptığı, senaryosunu Deniz Yeşilgün ile Esra Çetek Yılmazer’in kaleme aldığı Karga7 Pictures yapımı ‘Her Yerde Sen’in oyuncu kadrosunda Ali Yağcı, Aslıhan Malbora, AliGözüşirin, Ali Barkın, Deniz Işın, Cem Cücenoğlu, Aziz Caner İnan, Ayfer Tokatlı, Fatih Özkan ile usta oyuncular Ayşe Tunaboylu ve Binnur Şerbetçioğlu yer alıyor.

‘Her Yerde Sen’ Hikaye:

Adına ister kader deyin ister hayat, başınıza gelen en iyi şeyler çoğu zaman içinden çıkılmaz sorunların arkasına gizlenir.

Aynı evde hak iddia eden ve keçi gibi inatçı olan Demir (Furkan Andıç) ile Selin (Aybüke Pusat) birlikte yaşamak zorunda kalır. Bu da yetmezmiş gibi birinin çalıştığı şirkete, diğerinin yönetici olarak gelmesiyle birlikte olaylar içinden çıkılmaz bir hal alacaktır.