Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Erkenci Kuş’un Leyla’sı Öznur Serçeler hayatı çözdüğünü sandı ama yanıldı

Erkenci Kuş’un Leyla’sı Öznur Serçeler hayatı çözdüğünü sandı ama yanıldı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Erkenci Kuş dizisinin Leyla’sı Öznur Serçeler, 2011 yılından bu yana ekranlarda yer almakta olan başarılı bir oyuncu… Hayat Devam Ediyor’da Mina, Muhteşem Yüzyıl Kösem’de Meleki Hatun, Dolunay dizisinde Fatoş ve son olarak da Erkenci Kuş’taki Leyla karakterleri ile 9 yıllık kariyerinde iz bırakan yapımlarda rol aldı.

Ünlü oyuncu, Erkenci Kuş sayesinde geniş kitleler tarafından tanındı ve popülerliğini de bir hayli artırdı. Şimdilerde koronavirüs salgını nedeniyle evinde dinlenmekte olan Öznur Serçeler, Elele dergisi aracılığı ile sosyal medyadan gelen soruları yanıtladı. Oyuncu, evde keyif aldığı şeyleri “Kitap okumak, youtube’tan sevdiği içerikleri izlemek, Netflix ve yoga yapmak” olarak açıkladı.

Erkenci Kuş'un Leyla'sı Öznur Serçeler hayatı çözdüğünü sandı ama yanıldı 9

Karantina günleri bitince ne yapacağı sorusuna “Evimin bahçesine çıkıp dans etmek istiyorum” diye yanıt veren Öznur Serçeler, üniversitedeki son yılını ise hiç unutamıyor. Oyuncu, “Bir yaşını tekrar yaşayacak olsa tercihi ne olurdu?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Üniversitedeki son yılımı tekrar yaşamak isterdim. Çünkü hayatı tamamen çözdüğümü sandığım son andı.”

Erkenci Kuş'un Leyla'sı Öznur Serçeler hayatı çözdüğünü sandı ama yanıldı 10

Karantina süreci sonrasında Caddebostan sahilinde yürüyüş yapmak istediğini de anlatan oyuncu, vakit bulamadığı için yapamadığı şeyin ise Fransızca öğrenmek olduğunu ifade etti.

Erkenci Kuş'un Leyla'sı Öznur Serçeler hayatı çözdüğünü sandı ama yanıldı 11

Etli yaprak dolmasını, bol yoğurtlu olarak yemeyi çok seven oyuncu, geçmişe değil de geleceğe gitmek istediğini de sözlerine ekledi.