Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş’un Osman’ı Ali Yağcı adeta başrole koşuyor!

Erkenci Kuş’un Osman’ı Ali Yağcı adeta başrole koşuyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Geçtiğimiz sezon Star TV ekranlarında gündüz kuşağında yayınlanan Adını Sen Koy dizisindeki Kerem rolüyle ekrana gelen Ali Yağcı, şimdilerde Erkenci Kuş’un Osman’ı olarak karşımıza çıkıyor.

Ayhan’ın abisi, mahallenin yakışıklı kasabı, Sanem’in sahte nişanlısı Osman rolüyle Ali Yağcı, ekranın son dönemde dikkat çeken isimlerinden olmaya başladı.

Dizide her ne kadar başroller Demet Özdemir ve Can Yaman çok konuşulsa da Erkenci Kuş’un izleyicisi, Osman’ı oynayan Ali Yağcı’ya gittikçe daha çok dikkat etmeye başlıyorlar!

Sahneleri de ilk bölümlerde olduğundan daha çok olmaya başlayan Ali Yağcı, Erkenci Kuş dizisinden sonra muhtemelen yapımcıların yeni gözdesi olacak!

Erkenci Kuş'un Osman'ı Ali Yağcı adeta başrole koşuyor! 7

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlara beğeni yağan Ali Yağcı, Milliyet gazetesine verdiği son röportajında, Erkenci Kuş’un senaryosunu okur okumaz çok beğendiğini ve kabul ettiğini anlatıyor. Yağcı, kendisini oyunculuk konusunda geliştirmek için hala eğitim aldığını ve tiyatro ve sinemaya gittiğini de belirtiyor.

Aynı zamanda muzip bir kişiliği de olduğu anlaşılan Ali Yağcı, dizideki Zebercet ile sosyal medya hesabından kamera arkası keyifli bir video da paylaşmış:

Set arkasının arkası ? Zebercet & Osman @chnercn @tasciceren

Ali Yağcı (@aliyagciii)’in paylaştığı bir gönderi ()

ALİ YAĞCI KİMDİR?

1990 doğumlu oyuncu şimdilerde ise Erkenci Kuş dizisiyle kariyer basamaklarını tırmanıyor.

Mahallenin sevilen kasabı Osman olarak dikkat çeken Yağcı, Cunda adasında restoran işlettiği için esnaf rolüne girmekte hiç zorlanmamış.

1990 yılında Balıkesir’de doğdu. Mutfakta yemek yapmayı çok seven Ali Yağcı aynı zamanda dizi oyunculuğu yapıyor. Deniz Erdem ile Eric Morris’ten oyunculuk eğitimi aldı.

Gelecek vaat eden model ve oyuncular arasında yer alan isim son olarak 2016’da yayınlanan Umut Apartmanı filminde rol aldı.

Atv’nin sevilen dizisi Seviyor Sevmiyor’da “Meriç” rolü ile karşımıza çıktı, daha sonra Adını Sen Koy dizisinde “Kerem” karakterini canlandırdı. Şimdi ise Erkendi Kuş’ta Osman karakterine hayat veriyor.