Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş’un yeni bölümünü bekleyenler şok oldu! 9. bölüm ne zaman?

Erkenci Kuş’un yeni bölümünü bekleyenler şok oldu! 9. bölüm ne zaman?

tarafından zk zk
Star TV ekranlarının sevilen dizisi Erkenci Kuş, ne yazık ki bu akşam yayınlanmayacak!

Diziyi bekleyenler bir parça hüsrana uğradı ama bayram nedeniyle yeni bölüm bu akşam yok.

9. yeni bölüm ise gelecek hafta 28 Ağustos Salı akşamı ekranda olacak.

Erkenci Kuş 9. yeni bölüm fragmanında Sanem, hala Albatros’un peşinde. Onu bulduğunu sanıyor ve bunu Can ile paylaşıyor. Can ise Sanem’e “Albatros’u ne yapacaksın? Nişanlından haber ver” diyerek onu sıkıştırıyor. Sanem ile Can arasında yine beklemedikleri tehlikeli yakınlaşma dikkatlerden kaçmıyor…

Sanem ve Can ayrı kalabilecek mi?

Sanem istemeden öyle bir oyunun parçası oldu ve o kadar çok yalan söyledi ki Can’a, hepsini unutup “Kal” diyemedi. Can da “yüzümü görmeyeceksin” dedi. Sanem, Can’ı görmeden nasıl yapacak?

Erkenci Kuş'un yeni bölümünü bekleyenler şok oldu! 9. bölüm ne zaman? 7

Emre, suçluluk duygusunu atlatamıyor hala. Ve sevdiği kadının bu kadar kötücül olabilmesini. Emre’nin desteğini kaybeden Aylin giderek artan ajans borçlarından çıkmanın bir yolunu arıyor, ve tabi ki planlarını ustaca yapmaya. Pes etmek Aylin’in doğasında yok!

ERKENCİ KUŞ TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Mahallede de başka bir isyan var. Aysun’un oğlu Zebercet’in dükkanını ele geçirdiğini duyan ve “işkadını” olduğunu öğrenen Mevkıbe boş durur mu? O da bakkalı ele geçirecek ve Nihat’ı bakkaldan gönderecek. Zebercet ve Nihat patlamaya hazır bomba gibi boş boş dolaşıyorlar mahallede. İşler karışıyor. Olan bir şekilde yine Osman’a oluyor.

Sanem istifa etti, Can işe gitmiyor. Kimse bilmiyor neler olduğunu Can’a. Ajansta büyük kriz var. Can olmadan kaos hakim ve Ceycey yine kontrolünü kaybediyor.