Ana sayfa Sosyal Medya Ertan Saban’ın set halleri partneri Devrim Özkan için büyük sürpriz oldu!

Ertan Saban’ın set halleri partneri Devrim Özkan için büyük sürpriz oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay — Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin başrolünde yer alan Ertan Saban, başarılı performansı ile son günlerin en çok konuşulan isimlerinden birisi oldu. Devrim Özkan ile de iyi bir partnerlik süreci yürüten oyuncu, böyle bir yapımda yer almaktan da gayet memnun.

Devrim Özkan, rol arkadaşı Ertan Saban ile ilk tanışmalarının provalar sırasında karakterlerin sözleriyle birbirlerine konuşurken yaşandığını ve ilk olarak o an ses tonunu işittiğini ifade etti. Onedio’nun youtube kanalındaki programda konuşan Devrim Özkan, Ertan Saban’ın çok komik birisi olduğunu ve bu halinin de kendisini şaşırttığını ifade etti.

Sette Ertan Saban ile Devrim Özkan ikilisinin çok iyi uyum yakalaması ve ortaya güzel bir sinerji çıkması, dizinin reytinglerine de çok olumlu yansıyor.

Gani Müjde’nin hikayesini oluşturduğu ve tasarımını yaptığı dizi, milyonlarca izleyicinin gönlüne girmeyi başardı. Ertan Saban, canlandırdığı Sadi karakteri ile bu başarının en büyük pay sahibi konumunda.

Yaptığı işten çok memnun olduğunu söyleyen Ertan Saban, güzel bir hikayenin parçası olduğunu ve mutluluk duyduğunu ifade etti.

Netflix’in özel gecesine karısı Ebru Özkan ile birlikte katılan Ertan Saban, dizinin iyi bir şekilde devam ettiğini, gelecek bölümleri merakla beklediğini anlattı.

Sosyal medyada da Sadi karakterine ve Ertan Saban’a yoğun ilgi var. Ancak ünlü oyuncu sosyal medyadaki yorumları takip etmiyor fakat, iyi eleştiriler geldiğini de biliyor.