Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ertuğrul’un Gündüz için planı ne? Diriliş Ertuğrul’da heyecanı doruğa çıkaracak gelişme!

Ertuğrul’un Gündüz için planı ne? Diriliş Ertuğrul’da heyecanı doruğa çıkaracak gelişme!

tarafından ker_def
TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni bölümünde heyecanlı gelişmeler izleyenleri bekliyor.

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Hande Soral’ın oynadıkları dizinin 126. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı.

Umur Bey’in ölümü Gündüz’ün üstüne kalmış ve tüm oklar onu göstermekteydi. Kayılar ve Umuroğulları arasındaki husumetin büyümesine neden olacak olay çözülecek mi diye merak sürerken, Ertuğrul’un Moğolların elindeki Gündüz için “Ya Gündüz’üz kolaylıkla verirler ya da ben almasını bilirim” diyerek yeni bir planı olduğunu ortaya koyuyor.

İşte 126. bölüm 2. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

İlbilge Hatun’un Ertuğrul’u yanlışlıkla da olsa hançerlemesinin ardından Kayılar ve Umuroğulları arasındaki gerilim had safhaya çıkmıştı. Ertuğrul, İlbilge’nin gerçek yüzünü öğrenmiş ve onunla hesaplaşmıştı. Diğer yandan Osman ile Savcı, Ertuğrul’un yetişmesiyle Dragos’un adamlarının elinden kurtulmuştu. Turgut ve Mergen, Ertuğrul’un emriyle gizli sandığın anahtarını ele geçirebilmek için Moğol komutanlarının içine sızmış, ancak sonradan ifşa olmuşlardı. Osman ve Savcı’yı bulmak için zindandan kaçan Gündüz ise, vuruşma yerine geldiğinde Dragos’un eline düşmüştü. Dragos, Gündüz’ün hançeriyle Umur Bey’i öldürmüş ve bu suçu Gündüz’ün üzerine yıkmayı başarmıştı…

Ertuğrul'un Gündüz için planı ne? Diriliş Ertuğrul'da heyecanı doruğa çıkaracak gelişme! 7

Umur Bey’in Gündüz tarafından öldürüldüğünü düşünen İlbilge, bu büyük acısından sonra ne yapacak? Kayılar ile Umuroğulları arasındaki husumet, daha da derinleşecek mi? Ertuğrul, tüm bu olayların arkasında olduğunu düşündüğü Dragos’u bulabilecek mi? Dragos’un yeni tuzağı ne olacak? Gündüz, kendisini temize çıkarabilecek mi? Turgut ve Mergen, Moğolların elinden kurtulup gizli sandığın anahtarına ulaşmayı başarabilecek mi?

Ertuğrul, üzerine oynanan oyunları bertaraf edip Söğüt’ün huzur ve emniyetini tesis edebilecek mi?