Ana sayfa Sosyal Medya Esengül Aypek için Kaderimin Oyunu büyük bir fırsat penceresi açtı!

Esengül Aypek için Kaderimin Oyunu büyük bir fırsat penceresi açtı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2015 yılından bu yana oyunculuk yapmakta olan Esengül Aypek, günlük dizilerde uzun süreler yer alması nedeniyle, güçlü kadrolarla ve etkili hikayelerde yer alamadı… Günlük dizilerin esmer güzeli olarak uzun süredir Beni Affet ve Beni Bırakma dizilerinde dikkat çeken oyuncu, kariyerinde yeni bir adım attı.

Kaderimin Oyunu isimli diziye Zuhal karakteri ile katılan oyuncu, senaryodan anlaşılan Sarp Apak’ın canlandırdığı Mahir karakteri ile partnerlik yapacak. Zuhal ile Mahir karakterlerinin hikayede nereye gideceği bilinmez ama, Esengül Aypek için bu dizinin büyük bir fırsat olduğunu söyleyebiliriz. Mahir ile Zuhal karakterlerinin de uyumlu olacaklarına yönelik ilk sinyal 11. bölümdeki sahnelerle verildi.

Güzelliği ve enerjisi ile hikayeye renk katan oyuncu, yeteneklerini sergileme fırsatını da iyi kullanacaktır. 4 Mart’ta yayınlanan 11. bölümden itibaren dizinin ana kadrosuna katılan Esengül Aypek, hikayenin çok farklı bir noktaya sürüklenmesine neden olacak.

Kaderimin Oyunu, ikinci sezon onayını aldığı için ekip çok rahat. Reytingler düşse bile şu anda moraller yerinde. Dizinin tüm kişiler kategorisinde ortalamaya yakın oranlar elde etmesine rağmen, AB ve ABC1’de düşüş devam etti.

Kaderimin Oyunu için reytingler şimdilik çok da sorun olmayabilir ve oyuncuların performansları daha çok öne çıkacaktır. Esengül Aypek de bu fırsatı kullanan isimlerden birisi oldu. Oyuncu adına güçlü hikaye ve kadroların bulunduğu dizilere geçiş noktasında Kaderimin Oyunu büyük bir fırsat penceresi açmış oldu.