Ana sayfa Sosyal Medya Eser Yenenler Show’da Murat Cemcir’in Murat Boz esprisi kahkaha attırdı!

Eser Yenenler Show’da Murat Cemcir’in Murat Boz esprisi kahkaha attırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eser Yenenler, tv8 ekranında Eser Yenenler Show programına devam ediyor. 2. sezonun 8. bölümünün konukları Baba Parası filminin oyuncuları Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Yağmur Tanrısevsin oldu.

Programın eğlenceli köşelerinden olan linç bölümünde ünlü isimlere sosyal medyadan gelen farklı mesajlar ekrana yansıtıldı. Ahmet Kural’ın kilo aldığı dönemdeki göbeği espri konusu yapılmıştı.

Kural, “Bunu kaldıralım artık, bu böyle durmasın” diyerek güldürdü.Murat Cemcir film çekimleri için o dönemde kendisinin 15 kilo verdiğini Kural’ın ise 10 kilo kadar aldığını belirtti.

Eser Yenenler ise, “Ortada film yok, ben de 10 kilo alıyorum. Bari film denk getireyim o dönemlere” diyerek espri yaptı.

Bir başka hayran mesajında ise “Sabah Murat Boz gibi geldiğim işten akşam Murat Cemcir gibi çıkıyorum” esprisi de bir hayli güldürdü.

Eser Yenenler’in kendisine çok iyi baktığını ifade ettiği ve ekstra yakışıklı olduğunu söylediği Murat Cemcir, “Ya Murat Boz’un fotoğraflarına bakıyorum her sabah, motive oluyorum” dedi.

Yağmur Tanrısevsin de Bali tatilinde fil yıkadığı anlarla ilgi çekti.

O anları videodan izleyebilirsiniz.