Ana sayfa Dizi Haberleri Eser Yenenler, Şöhret Kafası ile aslında televizyon ekranındaki dizilere kafa tutuyor!

Eser Yenenler, Şöhret Kafası ile aslında televizyon ekranındaki dizilere kafa tutuyor!

tarafından ker_def
Eser Yenenler, Kanal D’de bugün başlayacak, ‘Şöhret Kafası’ programıyla izleyici karşısına çıkacak.

Sunucu, “Yarışmacılarımız kafasını yaşamak istediği şöhretin maketini başına takıp, zorlu etapları geçerek, büyük ödüle ulaşmaya çalışacak” şeklinde konuştu.

Milliyet gazetesine yeni programı hakkında açıklamalar yapan Eser Yenenler, yapımda çok fantastik görüntülerin yer alacağı bilgisini verdi.

Yenenler, “Seyircilerin daha önce izlediği hiçbir şeye benzemiyor. Teklif gelince çok heyecanlandım çünkü böyle enteresan bir stüdyo işi yapmak istiyordum. Yarışmacılarımız, kafasını yaşamak istediği şöhretin maketini başına takıyor ve zorlu etapları geçerek, büyük ödüle ulaşmaya çalışıyor” diye konuştu.

İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç ile birlikte yaptıkları 3 Adam’a da değinen Eser Yenenler, artık bu 3 Adam efsanesinin yavaş yavaş ortadan kalkacağı imasında da bulundu.

Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak’la uzun süredir ‘3 Adam’ı sunan Yenenler, programa ara verilmesi ile ilgili ise şu ifadede bulundu:

“Bu markanın büyümesi için, içindeki adamların da bireysel olarak büyümesi gerekiyor. Ama yalnız değiliz, her birimizin yanında iki adam var.”

Dizi ve sinema projesinin de gündeminde olduğunu ancak sadece oyunculuğun değil, sunuculuğun da kendisini heyecanlandırdığını anlatan Eser Yenenler, dizilerin sayısının fazlalığına vurgu yaptı

Eser Yenenler, Şöhret Kafası ile aslında televizyon ekranındaki dizilere kafa tutuyor! 7

ŞÖHRET KAFASI VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Yenenler, “Televizyonda çeşitlilikten yanayım. Çok iyi dizilerimiz var ama sayısı fazla. Güzel stüdyo işlerimiz bulunuyor ama onların da sayısı az. Bu sezon stüdyo işlerinin artacağını ve rekabetin daha renkli bir hale geleceğini düşünüyorum” dedi.

Yenenler’in bu sözlerinden anlaşılan dizilerle ciddi bir rekabete girişeceği ve reytinglerde dizileri geçmek için büyük mücadele sergileyeceği ortaya çıkıyor.