Ana sayfa Sosyal Medya Eşi benzeri olmayan ilginç bir cep telefonu yaptılar

Eşi benzeri olmayan ilginç bir cep telefonu yaptılar

tarafından ker_def

Piyasadaki ceplerin benzer tasarımlarını beğenmeyen eski Microsoft çalışanlarından ilginç bir fikir…

Telefonlarından memnun olmayan iki eski Microsoft çalışanı, kendi ihtiyaçlarını karşılayacak, piyasadakilere pek benzemeyen bir cep telefonu geliştirdiler.

Christina Cyr ve Linda Inagawa’nın şirketi Dtoor’un adı bile dikdörtgen telefonlara karşı, çünkü Dtoor “Designing the opposite of rectangle” (dikdörtgenin aksi telefonlar tasarlamak) anlamına geliyor.

Nokia 7600 gibi eğlenceli cihazlar yıllar öncesinde kaldılar ve son senelerdeki akıllı telefonların hepsi birbirine benziyor. Üreticiler, cihazlarını farklılaştırmak için çabalasalar da bunu başardıkları pek söylenemez. Dtoor’un üretmeyi planladığı Cyrcle ise yuvarlak şekilli, kadınların ilgisini çekecek bir telefon. Prototipi basına ve potansiyel yatırımcılara gösterilen Cyrcle, dahili bileşen olarak Seeed RePhone Kit’ten faydalanıyor. Cihazın gövdesi ise üç boyutlu baskı yoluyla elde edilmiş.

Firma, 2G destekli ilk nesil Cyrcle’ı Kickstarter’dan topladığı paralarla Ağustos’ta üretmeyi planlıyor. 100 dolara mal olacak bu modeli Ağustos 2016’de yeni bir 4G model izleyecek.