Ana sayfa Sosyal Medya Eşi İsmail Demirci maç izlerken ünlü oyuncu Hande Soral fırsatı değerlendirdi

Eşi İsmail Demirci maç izlerken ünlü oyuncu Hande Soral fırsatı değerlendirdi

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –ATV’nin fenomen dizisi ‘Bir Zamanlar Çukurova’ ile bir süredir uzak kaldığı ekranlara geri dönen oyuncu Hande Soral dizide ‘Ümit’ karakterini canlandırdı.

Dizinin geçtiğimiz sezon yayınlanan final bölümünde ‘Bir Zamanlar Çukurova’ya veda eden Hande Soral’ın kendisi gibi oyuncu olan İsmail Demirci ile mutlu bir evliliği var. Hande Soral eşi maç izlerken sosyal medyada takipçilerinin sorularını yanıtladı.

Eşi İsmail Demirci maç izlerken ünlü oyuncu Hande Soral fırsatı değerlendirdi 10

Takipçileri Hande Soral’a merak ettikleri pek çok soruyu yöneltti, en çok dikkat çeken sorulardan bir tanesi de ‘Bugüne kadar canlandırdığınız karakterler içinde en sevdiğiniz hangisi’ oldu. Anlaşılan o ki ünlü oyuncu, ‘Evlat Kokusu’ dizisinde canlandırdığı ‘Zeyno’ karakterini unutamamış.

Eşi İsmail Demirci maç izlerken ünlü oyuncu Hande Soral fırsatı değerlendirdi 11

Oyuncu bir takipçisinin isteği üzerine kendisi gibi oyuncu olan kardeşi Bensu Soral ile olan çocukluk fotoğrafını da paylaştı.

Eşi İsmail Demirci maç izlerken ünlü oyuncu Hande Soral fırsatı değerlendirdi 12

Hande Soral’ın sosyal medyada takipçileriyle yaptığı soru -cevap bölümünde ünlü oyuncunun ‘en’ leri de cevap buldu.  Güzel oyuncu gelen sorular üzerine en sevdiği mevsmin;  ‘Yaz’ en sevdiği yemeğin ‘Tantuni’, En sevdiği tatlının ise ‘Baklava’ olduğunu açıkladı.

Eşi İsmail Demirci maç izlerken ünlü oyuncu Hande Soral fırsatı değerlendirdi 13