Ana sayfa Güncel Haberler Eşi Ramazan İpeki’i öldüren Melek İpek’in avukatı Kanal D’de konuştu

Eşi Ramazan İpeki’i öldüren Melek İpek’in avukatı Kanal D’de konuştu

tarafından ker_def

Antalya’da eşi Ramazan İpek’i av tüfeği ile öldürdükten sonra tutuklanan Melek İpek’in avukatı Ahmet Onaran Neler Oluyor Hayatta’ya konuştu.

Kanal D’nin sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’ nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programına Melek İpek’in avukatı Ahmet Onaran bağlandı. Avukat Ahmet Onaran saatlerce gördüğü işkenceden sonra eşini öldüren Melek İpek’in gözaltına alınmasının ardından karakolda çocuklarıyla görüştürüldüğünü belirtti.

Çocuklarından birinin “babam seni döverken kardeşimin kulaklarını kapattım duymasın diye ama o duymuş, çok üzüldü” dediğini söyledi. Avukat Onaran İpek’i cezaevinde ziyaret ettiğini ve çocuklarıyla ilgili bilgi verdiğinde ağladığını belirtti. Nasıl olduğunu sorduğunda ise “en azından burada dayak yok, bu gece dayak yemeyeceğim ben” diyerek cevap verdiğini ifade etti.

Avukat Ahmet Onaran Melek İpek’in 6 ve 8 yaşlarındaki çocukların anneannesinde kaldığını belirterek, küçük kızın “Artık babam hiç gelmeyecek değil mi? Yaşasın, artık dayak yemeyeceğiz” dediğine şahit olduğunu anlattı.