Ana sayfa Dizi Fragmanları Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 128. bölüm 1. fragmanı izle!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 128. bölüm 1. fragmanı izle!

tarafından ker_def

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 128. yeni bölümü 12 Mart Salı günü izleyicilerle atv ekranında buluşacak. Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba ve Tarık Ünlüoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla beklenmekte. Geçen haftaki bölümde sürpriz bir ayrılık yaşanmıştı. Meltem’i canlandıran Cansu Melis Karakuş diziden ayrıldı. Zeki, Alpaslan ve Meltem’i kaçırarak ağızları bantladı. O sırada ise Hızır, Haşmet, İlyas ve Ünal’ın olduğu yere canlı bağlantı yaptı ve isteklerini söyledi. Hızır Alpaslan’ı eli kolu bağlı görünce şoke oldu.

Hızır, Alpaslan’a ‘Ne istiyorlarsa ver’ diye bağırdı. Ancak Zeki Meltem’i tek kurşunla vurarak öldürdü. Böylece dizide Meltem rolünü canlandıran Cansu Melis Karakuş EDHO’ya 127. bölümde veda etti.

Peki 128. bölümde izleyicileri neler bekliyor. Dizinin yeni bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. HO yeni bölüm fragmanında Hızır Çakırbeyli’nin Ünal Kaplan’a ‘Alpaslan öldü. Senin tanıdığın Hızır da öldü’ sözü kafaları karıştırdı. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Alpaslan öldü mü? Zeki’nin kaçırdığı Alpaslan’a ne oldu? Alpaslan rolündeki Yunus Emre Yıldırımer EDHO’dan ayrıldı mı? Hızır yeni bölümde nereye saldırıyor? Videodan 128. bölüm 1. fragmanını izleyebilirsiniz.