Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz atv’den koptu ama yeni bir ihtimal daha var!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz atv’den koptu ama yeni bir ihtimal daha var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 6 sezon sürdü. Büyük başarılar kazanan dizinin çok iyi reytingler alarak salı akşamlarının en iyi yapımı olduğunu birçok kez duydunuz… Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba’nın başrolünde yer aldığı dizi bu sezonun başında çıkan krize kurban gitti.

atv ile yapımcı arasında yaşanan krizde oyuncular da farklı noktalara savruldu… Sonuç olarak atv diziden vazgeçti, oyuncular dağıldı ve yapımcı Bahadır Özdener de uzun süre yaşananlara sessiz kaldı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizi hayranları ise bu süreçte çok sevdikleri projenin karşılıklı çekişmelerle nasıl kötü bir sonla bittiğine şahit oldu.. Gazeteci Birsen Altuntaş, tüm bu olaylar henüz daha sıcakken yaşanan yeni bir gelişmeden bahsetti.

İddiaya göre Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yapımcısı Bahadır Özdener ile Raci Şaşmaz ikilisi şimdi yeni bir formül üzerinde çalışıyor.

Dizinin dijitalde yayınlanması için proje hazırlayan ikilinin BluTV ile görüştüğü ortaya çıktı. Tabii ki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yeniden izleyici ile buluşmasına kadar geçecek olan süreç çok zorlu olacaktır.

Oktay Kaynarca’nın yeni bir dizi için atv ile anlaştığı da biliniyor. Dizinin birçok oyuncusu da kendilerine yeni bir yol çizdi. Çoğu ünlü isim de bir proje ile anlaştı.

Şayet Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeniden izleyici ile buluşacak ise bunun için yeni bir kadronun kurulması gerekecek gibi bir ortam var.

BluTV ile yapılan görüşmenin sonucu bilinmiyor ancak Raci Şaşmaz ile Bahadır Özdener ikilisinin projeyi bir şekilde ayağa kaldırmak için girişimlere başlamış olması bile önemli bir gelişme olarak gözüküyor.