Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 19 Aralık 85. bölüm fragmanı yayınlandı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 19 Aralık 85. bölüm fragmanı yayınlandı

tarafından ker_def

atv’nin sevilen dizilerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümüyle 19 Aralık Salı akşamı izleyicilerle buluşacak.

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Deniz Çakır ve Sanem Çelik’in paylaştığı dizi son yılların en başarılı ve sürükleyicisi yapımlarından birisi olmasıyla takdiri hak ediyor. Bakalım 85. bölümde neler yaşacak? İlk bilgileri fragmandan bulabilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hızır’ın ele geçirdiği Mürsel’i gizli tanık olarak Nevzat’a teslim etmesi, başından beri planların içinde olan Kimsesiz Yaşar’ı sinirlendirir. Gizlice uygulanan bu planlardan bihaber olan İlyas, arkasından çevrilenlere karşılık vermek için geç kalmayacaktır.

Mürsel, bildiği isimleri söyleme karşılığında serbest bırakılmak için pazarlık yaparken Alparslan ona bir şans daha vermemeye kararlıdır. Ya o isimleri alacak ya da canını alacaktır. O isimlerden bir tanesi ise kimsenin tahmin edemeyeceği biri çıkacaktır…

Ev ahalisi Hızır ve Meryem’i barıştırmanın yollarını aramaktadır. En vurucu hamle, oturup daha fazla bir şey yapmadan beklemek niyetinde olmayan Ömer’den gelir. Bu sayede eve kadar giren Candan beklemediği tepkilerle karşılaşacaktır.