Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni yıla iki ayrılık ile başladı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni yıla iki ayrılık ile başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – at ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Hayriye annesi artık dizide yok…Ünlü oyuncu Sabina Toziya’nın yılbaşı için gittiği Makedonya’da sağlığının bozulması ve ameliyat olması sonrasında diziden ayrıldığı ortaya çıkmıştı.

atv’nin fenomen dizisinde 179. bölüm de oyuncunun ayrılığı ile izleyicileri yasa boğdu. Çevresinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olan Toziya’nın sağlık sorunları yaşaması nedeniyle oğlunun isteği üzerine diziden çıkartılmış oldu. Kemoterapi süreci de geçirmesi beklenen usta oyuncunun beyninde tümör tespit edilmişti ve yapılan ameliyat ile tüm sorunlu bölge temizlenmişti.

Ameliyat sonrasında yüzünün sağ tarafının felç geçirdiği de ortaya çıktı ve kemoterapi alması da gündeme geldi. Yaşanan bu ani gelişmelerden sonra da EDHO’nun dün akşam yayınlanan 179. bölümünde Hayriye karakterinin ayrılığına tanıklık etti. Birçok izleyici de Toziya’nın durumunu bildiği için dua ettiğini ve bir an önce sağlığına kavuşmasını dilediklerini sosyal medya mesajlarıyla ifade ettiler.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni yıla iki ayrılık ile başladı! 8

Hayriye karakterinin yanı sıra dizinin 179. bölümünde bir ayrılığa daha şahit olduk.

Ebru karakterine hayat veren Dilşad Şimşek de diziye veda eden isimlere katıldı. Hızır’ı vurmak isteyen Ebru, son anda Ceylan tarafından vurularak öldürüldü.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni yıla iki ayrılık ile başladı! 9

atv’nin fenomen dizisinin 2021 yılındaki ilk bölümünde iki karakterin vedası da izleyicileri üzdü.