Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde gündem sarsan değişiklik!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde gündem sarsan değişiklik!

tarafından ker_def

atv’nin salı akşamları ekrana getirdi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde başrollerde Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba ve Tarık Ünlüoğlu yer almakta. Reytingleriyle atv’yi mutlu eden dizi, 4. sezonunu yaşıyor. Dizinin ciddi bir hayran kitlesi bulunmakta.

Diziyle ilgili dikkat çekici gelişmeler de yaşanıyor. Milliyet Cadde yazarlarından Ali Eyüboğlu bu gelişmeleri köşesine taşıdı.

Şu ana kadar 124 bölüm yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yapım şirketi değişti.

Projenin yapımcısı ve arkasında duran isim Raci Şaşmaz idi. Şaşmaz’ın ticari olarak zora girmesi üzerine atv duruma el atmak zorunda kaldı.

Eyüboğlu yaşananları şöyle aktarıyor: “Raci Şaşmaz, aynı zamanda Fikirtepe’de kentsel dönüşüm işine giren Pana Yapım’ın da sahibiydi. Fikirtepe’deki kentsel dönüşüm projesinde yaşanan ihtilaflar yüzünden Şaşmaz ekonomik darboğaza girince ve bu durum ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın prodüksiyonunu da etkiler hale gelince, ATV devreye girdi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde gündem sarsan değişiklik! 7

Bir süredir dizi oyuncularının parasını yapım şirketi değil, ATV ödüyordu. Salı akşamları kanala iyi reyting ve reklam getiren dizinin selameti için sonunda taraflar masaya oturdu. ATV, şirketin diziden kaynaklanan borçlarıyla birlikte tüm haklarını Şaşmaz’dan devraldı. “