Ana sayfa Dizi Fragmanları Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde şoke eden ayrılık

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde şoke eden ayrılık

tarafından ker_def

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da şok ayrılık
Sevilen karakter diziye veda etti

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 29. bölümünde şok bir ayrılık yaşandı.

ATV’nin reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz‘ın 29 Mart Salı yayınlanan yeni bölümünde sevilen bir karakter ölerek diziye veda etti. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz‘da Selim Ağa, silahla vurularak öldürüldü. Selim Ağa‘nın ölmesiyle karakteri canlandıran başarılı oyuncu Mirza Bahattin Doğan da diziden ayrılmış oldu.

Selim Ağa’nın vurulması Twitter’ı da salladı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz‘ın hayranlarının yazdığı #Edho hashtag’i Twitter’da bir numaralı gündem oldu.

İşte Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 26. bölümde Selim Ağa’nın vurulma sahnesi

Hızır Çakırbeyli’nin acısı bir iken iki oluverir. Selim, kardeşinin elinden ikinci kez ölümle yüzleşir. Bülent’in aslında kim olduğu da artık herkes tarafından bilinmektedir. Mahmut gerçeğiyle yeniden karşı karşıya gelen Hızır’ın korkuları daha da artar. Artık herkes tedirgindir çünkü Mahmut hayattayken tehlikenin nereden geleceğini kimse kestiremez. Ünal bu kargaşadan istifade ederek Nevzat ve Davut’la bir görüşme ayarlar. Amacı aralarında olan anlaşmazlığa bir nokta koyarak Viktor’a karşı devlet gücünü yanında tutmaktır. Nazlı kayıp oğlunun gözyaşını dökerken Meryem baba evinde yalnız ve savunmasızdır. Hızır başlarında gezen beladan karısını korumak adına eve geri dönmesini açıkça istese de Meryem kovulduğu eve dönmemekte kararlıdır.