Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine damga vurmaya geldi!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine damga vurmaya geldi!

tarafından ker_def

atv ekranlarında 4. sezonuna hazırlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, geçtiğimiz günlerde Deniz Çakır’ın özel hayatındaki çalkantılar nedeniyle gönderilmesi ile gündemde yer almıştı.

Olgun Şimşek’in de sessiz sedasız ayrıldığı diziye 2 yeni isim katıldı.

Hüseyin Avni Danyal ve Mustafa Üstündağ, diziye renk katacak karakterlere hayat verecek.

Her ikisi de Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde de rol aldılar. Şimdi birlikte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın başarısı için ter dökecekler.

Milliyet Cadde yazarlarından Ali Eyüboğlu, Mustafa Üstündağ’a dikkat çekerek, “Eşkıya, Muro’nun ikinci baharı olur” başlıklı bir yazı kaleme aldı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine damga vurmaya geldi! 7

İşte yazıdan detaylar:

“İki oyuncunun nasıl karakterlerle diziye dahil olacaklarını bilmiyorum. Üstündağ’a sordum, “Raci Abi (Şaşmaz), ‘Güzel bir şeyler yazıyorum’ dedi. Olur herhalde güzel bir rol” şeklinde konuştu.

‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın senaristleriyle Üstündağ’ın yolu ilk kez kesişmedi.

Malum, oyuncunun yıldızı, Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener’in senarist olduğu ‘Kurtlar Vadisi’nde parladı. Üstündağ’ın başarıyla canlandırdığı Muro karakteri üzerine film yazılıp çekildi, iyi de gişe yaptı.

Oyuncu, ‘Kurtlar Vadisi’nden sonra da başarılı işlerde rol aldı ama hiçbir karakter Muro’nun önüne geçemedi. Şaşmaz ikilisinin Üstündağ’a ‘Eşkıya’da yazacağı rolün Muro’yu unutturması, onun da da oyunculukta ikinci baharını yaşaması mümkün.”