Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine ne oldu? Ne zaman yayınlanacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine ne oldu? Ne zaman yayınlanacak?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Atv’nin yeni sezonda devam edecek dizilerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan ses seda çıkmadı…

Haliyle izleyicisi de büyük merakta kaldı! Dizinin sezon arasında Deniz Çakır’ın kadrodan çıkarılması ve Olgun Şimşek’in de yeni sezonda devam etmeyeceğinin öğrenilmesinden sonra merak iyice artmıştı.

Yeni sezonda yeni sürprizler ve yeni oyuncuların katılacağı öğrenilen diziden bir süredir haber yoktu ve dizinin yayın tarihi de belli değildi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Ekim ayında başlayacağı ile ilgili kulis bilgileri gelmekteydi.

Eylül’de yayına girmesi beklenmeyen diziyle ilgili gelen son haber, takipçilerini sevindirdi.

Mustafa Üstündağ ve Hüseyin Avni Danyal’ın da yeni sezonda sürpriz karakterlere hayat vereceği dizinin 4. sezonu 25 Eylül Salı akşamı ekrana geleceği ile ilgili haberler yayılmaya başladı.

Yeni sezon için heyecanı doruğa çıkaran bu bilgi, dizinin müdavimlerini de mutlu edecek. Diziden henüz yeni bir tanıtım ise gelmedi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine ne oldu? Ne zaman yayınlanacak? 7

EDHO FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Önce Hızır’ı sonra Ünal’ı bitirmek isteyen Sam de Ziya ile pazarlıklara devam eder. Gözlerinin önünde yaşanan korkunç olaydan sonra Hızır’a sarılıp, eve geri çağırması beklenen Meryem, aksine daha kararlı bir şekilde mahkemeye gitmek ister. Meryem’e yaşattıklarının ağırlığının farkında olan Hızır ise diretmekten vazgeçecektir. Daha fazla acıyı göğüslemesini istemediği karısıyla gittikleri duruşma salonunda belki de son kez bir arada olacaklardır.