Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin gölgesi, Oktay Kaynarca’nın yeni dizisinin üzerine çöktü!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin gölgesi, Oktay Kaynarca’nın yeni dizisinin üzerine çöktü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oktay Kaynarca’ya sosyal medyadan çağrı var: EDHO ekibini yeni diziye getir! Oktay Kaynarca’nın hem başrolünde yer aldığı hem de yapım ortağı olarak yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam isimli yeni dizisi atv ekranında izleyicilerle 20 Eylül Salı akşamı buluştu. Geniş bir hayran kitlesi bulunan oyuncuya ilgi yine fazla oldu. “Sezonun lokomotifi olacak” diyerek daha önceden dizinin iddiasını ortaya koyan Oktay Kaynarca, dizinin kadrosunun oluşmasında da büyük çaba sergilemişti.

Oyunculuktan sonra yapımcılığı da işin içine katan ve bu nedenle çok yoğun bir dönem geçiren ünlü oyuncu, Cezayir Türk isimli yeni karakteri ile izleyicilerin karşısına yeniden çıktı. 6 sezon süren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın geçen yıl bu zamanlarda aniden yayından kaldırılmasının öfkesini taşıyanlar için yeni dizi bir umut ışığı yaktı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin gölgesi, Oktay Kaynarca'nın yeni dizisinin üzerine çöktü! 12

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ı ve oradaki karakterleri hala unutamayan birçok dizi hayranı ise sosyal medyadan Oktay Kaynarca’ya eski rol arkadaşlarını yeni diziye getirmesi çağrısında bulundu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın en önemli karakterlerinden İlyas Çakırbeyli’yi Ozan Akbaba, Alparslan Çakırbeyli karakterini Yunus Emre Yıldırımer ve Hızır Ali Çakırbeyli karakterini ise Yalçın Hafızoğlu canlandırmıştı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin gölgesi, Oktay Kaynarca'nın yeni dizisinin üzerine çöktü! 13

Bir dizi hayranı şu yorumda bulundu: “Senarist adamsan bu ikisini diziye getir seni tekrar salı akşamlarının kralı yapalım.”

Sosyal medyada kısa sürede benzer taleplerde bulunan birçok kişi gündemin ön sırasına kadar edho etiketini çıkartarak dikkatleri çekti.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin gölgesi, Oktay Kaynarca'nın yeni dizisinin üzerine çöktü! 14

Oktay Kaynarca’nın hayranları, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisine bu 3 oyununun da katılmasını istediklerini belirten çeşitli yorumlar paylaştı.

Eski diziyi unutamayan ve yeni dizide de aradıklarını tam olarak bulamadıklarını ifade eden dizi hayranlarının bu talebi ünlü oyuncuya ulaşır mı bilinmez ama, atv’nin yayından kaldırdığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a bir sonra bile gösterilen bu büyük ilginin ve sevginin bir anlamı olsa gerek.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin gölgesi, Oktay Kaynarca'nın yeni dizisinin üzerine çöktü! 15 Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin gölgesi, Oktay Kaynarca'nın yeni dizisinin üzerine çöktü! 16 Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin gölgesi, Oktay Kaynarca'nın yeni dizisinin üzerine çöktü! 17