Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin son bölümüne bomba düştü!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin son bölümüne bomba düştü!

tarafından ker_def

İki haftadır ekranlardan uzak olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 90. bölümüyle bomba gibi döndü!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 90. yeni bölümünde Hızır Çakırbeyli ve Şahin Ağa dostluğunun arasına uyuşturucu işi girdi! Şahin Ağa ile Hızır’ın yolları ayrıldı. Hızır Çakırbeyli ile buluşan Şahin Ağa ‘Sen bu zıkkımın ticaretinde var mısın yok musun’ diye sordu. Hızır ise planını Şahin Ağa’ya açıklamayınca eski dostların yolları ayrıldı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Hızır ve Şahin Ağa arasına ‘uyuşturucu’ girdi!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 90. bölümünde Şahin Ağa ile Hızır arasında uyuşturucu krizi çıktı. Şahin Ağa Hızır’a uyuşturucu ticaretinde var olup olmadığını sordu. Şahin Ağa, ‘Bilmediğim duymak istediğim şudur. Sen bu zıkkımın ticaretinde var mısın yok musun? Var olanlarla savaşacak mısın barışacak mısın?’ diye sordu. Hızır ise, ‘Bunlar burada konuşulacak konular değil’ deyince ipler gerildi. Hızır’ın verdiği cevap karşısında Şahin Ağa dostluğunu bitirdi.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hızır, Hakkı’nın muhasebecisini alarak ailesinin tehlikeye girmesine neden olmuştur. Meryem ve Ömer’i canı pahasına koruyan Hurşit’in durumu ağırdır. Hastaneden gelecek iyi haberi bekleyen Hızır, diğer taraftan ona rest çeken Şahin Ağa’nın başına buyruk hareket edip kendini tehlikeye atmasından korkmaktadır. Girişeceği savaşta Yaşar ile birlikte hareket etmeyi planlayan Şahin Ağa’yı kararından döndürmek mümkün olmayacaktır. Ekrem, Ünal ile yaptığı toplantıda uzlaşmaya gitmek gerektiğini yineleyerek, Hakkı üzerinden çevirdiği oyununa devam eder. Ünal, Hızır’ı büyük planlarının ortaya çıkmaması için ikna etmek zorundadır. Hızır’ın Servet’e hazırlattığı bomba ise beklenen uzlaşmanın zor olacağının kanıtıdır.