Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izleri Oktay Kaynarca’nın yeni dizisinde ortaya çıktı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izleri Oktay Kaynarca’nın yeni dizisinde ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oktay Kaynarca kariyeri boyunca bir oyuncuya kolay kolay nasip olmayacak iki fenomen karakter ile anılıyor. Bu karakterlerden birisi Süleyman Çakır ve bir diğeri de Hazır Çakırbeyli…

Kurtlar Vadisi ile Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizileri başarılı oyuncu adına unutulmazlar arasına katılmasını sağlayan projeler olarak anılıyor. Oktay Kaynarca, bugüne kadar hep oyuncu olarak piyasada yer aldı ve işini de layıkıyla yerine getirdi.

Ünlü oyuncu şimdi ise hayatında yeni bir dönemi yaşıyor. 2022 yılı başında arkadaşları ile birlikte yapım firması kuran Oktay Kaynarca, kendisinin başrolünde yer alacağı dizide ekip arkadaşlarını da yine kendisi seçiyor.

Oyuncularla yapılan görüşmeleri bizzat yürüten ve yapımcılığın zor bir iş olduğunu da kabul eden Oktay Kaynarca, muhtemelen Eylül veya Ekim ayları içinde Ben Bu Cihana Sığmazam isimli diziyle yeniden izleyici karşısına çıkacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izleri Oktay Kaynarca'nın yeni dizisinde ortaya çıktı! 7

Tekrar atv dizisinde izleyeceğimiz oyuncu, bugüne kadar birçok kişiyle görüştü ve kadın başrol olarak kiminle partner olacağı da çok konuşuldu. Ancak sonunda görüldü ki, Pelin Akil ile Oktay Kaynarca bir kez daha aynı dizide buluştu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine altıncı sezonun başında katılan Pelin Akil, Bahar karakteri ile çok etkili olmuştu. Oktay Kaynarca ile partnerliğini bu sefer yeni dizide de sürdürecek olan Pelin Akil, en son bu sezon Barbaroslar dizisinde İsabel karakteri ile izleyici karşısına geçti.

Yeni dizinin başrolünde Oktay Kaynarca ve Pelin Akil var. Genel yönetmen koltuğunda ise aynı zamanda yapım ortağı olan Onur Tan oturuyor. Bu üç isim de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izinin yeni dizide de belirgin şekilde yer alacağını gösteriyor.

Dizi için ayrıca Birce Akalay ile görüşmeler yapılmış ama net bir sonuç çıkmamıştı. Ayrıca Işıl Yücesoy ile anlaşma sağlandığı da daha önceden ortaya çıkmıştı.

Sonuç olarak, yakında çekimlerin başlaması beklenen dizi hem iddialı olacak hem de Cezayir karakteri ile Oktay Kaynarca yeniden fenomen olmak için büyük emek sergileyecek.