Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sezon finaline doğru neler olacak? Dizinin Emine’si Sevil Akı açıkladı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sezon finaline doğru neler olacak? Dizinin Emine’si Sevil Akı açıkladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Emine karakterine hayat veren Sevil Akı, dizinin gelecek bölümleriyle ilgili bazı tüyolar verdi.

25 yıl boyunca tiyatro sahnesinde bulunan Sevil Akı, dizinin tam gönlüne göre bir iş olduğunu daha önceki bir röportajında belirtmiş ve dizinin adeta tiyatro kulisi gibi herkesin birbirine hayranlık duyduğu, heyecanlı ve üretken olduğuna değinmişti. Diziye katıldığı için şanslı olduğunu hissettiğini ifade eden Sevil Akı, atv’de yayınlanan Dizi TV programına konuştu.

Sevil Akı, sette gelecek bölümleri herkesin çok merak ettiğini belirtti ve şöyle konuştu: “Oyuncular olarak da teknik ekip olarak de en az seyirciler kadar merak ediyoruz. Bilmiyoruz ve sezon finaline yaklaşırken de bence sular çok fazla hareketlenmeye devam edecek. Heyecanını hiçbir zaman kaybetmeyecek. Bence en büyük başarımız da o.”

Yeni karakterlerin diziye katılmasının büyük katkı sağladığını ve çok yükselttiğini ifade eden Sevil Akı, özellikle kadın karakterlere de kapılarının sonuna kadar açık olduğunu şu sözlerle ifade etti:

“O dünyanın içinde bir kadın olarak olmak zaten zor. Çok fazla bedeli var, dünyanın içindeki kadınların. Ama oyuncu olarak o dünyanın içinden bir kadını canlandırmak son derece mutluluk verici. Giren her bir kadın oyuncuya da eski oyuncular olarak kapımız açık. Her biri çok taze kan getiriyor. Her giren oyuncu ekibi çok daha yükseltiyor. ”

EMİNE, İLYAS VE ÖMÜR YAKINLAŞMASINA NASIL BAKIYOR?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sezon finaline doğru neler olacak? Dizinin Emine'si Sevil Akı açıkladı! 7

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde son zamanlarda Ömür ve İlyas arasında bir yakınlaşma başladı. Sevil Akı, bunu nasıl değerlendiriyor? Emine, bu çaresiz görünen aşka el atacak mı?

Sevil Akı, “Bence Ömür ile İlyas arasında bir köprü olur diye düşünüyorum. Ama belli de olmaz. O sular hiç durulmadığı için… Façalılar ne kadar şu an yakın ve gerçekten son hikayelerdeki yakınıklarına rağmen dengeler değişebilir. Bence Emine, Ömür’e karşı son derece samimi ve anlayışlı” şeklinde konuştu.