Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Alparslan için büyük hazırlık!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Alparslan için büyük hazırlık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, salı akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Oktay Kaynarca’nın başrolünde yer aldığı ve Hızır Çakırbeyli karakterini canlandırdığı dizinin yönetmeni ise Onur Tan.

5 sezon süren istikrarlı gidişatın üzerine, şimdi de 6. sezonda farklılaşan hikaye ve yeni karakterler ile izleyicilerini tatmin eden bir EDHO görüyoruz. Reytingleri de çok iyi gelen dizi, güçlü rakibi Masumlar Apartmanı’nın çok iyi reytingler aldığı bir günde yine çok başarılı sonuçlara imza atıyor.

Yönetmen Onur Tan, “Yeni karakterlerimiz, her zamanki gibi bizden olan karakterler. Yani doğal, samimi, bizim sinerjimize, bizim setimizin güzelliğine yakışır, güzel insanlar geldi. Çok da başarılılar, bunca yılda yaptıkları işte başarılılardı” diyerek yeni karakterlerin diziye uyum sağlamalarının önemine işaret etti.

Yeni sezonda Yunus Emre Yıldırımer’in canlandırdığı Alparslan Çakırbeyli karakterinin Hızır ile ayrışması ve kendisine yeni bir yol çizmesi, hikayedeki en önemli değişiklik oldu. Bu durumun yansımaları da Alparslan’a yeni bir dünya yaratılması sonucunu doğurdu. Dizide yeni mekanlar ve yeni karakterler de iyi bir adım oldu.

Onur Tan, Alparslan için dizide yeni bir dünya kurduklarını da anlattı. Ünlü yönetmen, “Yeni mekanlar eklendi. Senaryo gereği artık Alparslan’ın yeni bir dünya yaratması gerekiyordu. Onun çevresinde yeni bir oluşum gerçekleşti” ifadesini kullandı.

Onur Tan ile Dizi TV ekibinin röportaj yaptığı anda kadraja giren ve esprili sözler söyleyen Oktay Kaynarca, dizideki ortamın ne kadar samimi olduğunu da göstermiş oldu.

Alparslan’ın farklı bir yolda ilerlemesi ve Hızır ile arasının açılması 6. sezonun en önemli konu başlıklarından birisi oldu. Oktay Kaynarca,tam da Alparslan konusunda açıklama yapacakken, rol arkadaşları ve yönetmen Onur Tan’ın şakası ile karşılaştı ve çekimlerde keyifli anlar yaşandı. Videodan bu anları izleyebilirsiniz.